Shop roku Shop roku

SIGMA 82 mm WR UV szűrő

Termékkatalógus
SIGMA 82 mm WR UV szűrő
UV szűrő - Víztaszító, 82 mm átmérő
Kód:  OT1060a8 Termékszám:  10428200 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SIGMA 82 mm WR UV szűrő

Ez a különleges víztaszító UV szűrő a Sigmatól a legkorszerűbb technológiai megoldásokat alkalmazza, és kiváló minőségű kivitelezéssel készül. Ezáltal a Sigma termékek professzionális tartokékok lehetnek, amelyek páratlan tulajdonságokkal rendelkeznek, és kimagasló védelmet nyújtanak a lencsének.

Legfontosabb jellemzői

  • Speciális UV-szűrő 82 mm átmérőjű lencsékhez
  • Vízlepergető - nyirkos helyre való utazáshoz is alkalmas
  • Alap lencsevédelem
  • Megakadályozza a szórt fény bejutását és a nem kívánt fényvisszaverődést
  • Kiszűri az ultraibolya sugárzást
  • Tükröződésgátló bevonattal látták el
  • Nem befolyásolja a színeket
  • Védi az objektívet az UV sugárzástól, a nedvességtől, a portól és az ujjlenyomatoktól

Állandó lencsevédelem

Készítsen professzionális képeket bármilyen körülmények között! A speciális DG felületkezelésnek köszönhetően a lencsék tökéletes védelmet kapnak a szórt fénysugaraktól. A nem kívánatos és zavaró tükröződésektől sem kell tartania, amelyek károsíthatják fényképezőgépe képérzékelő szenzorát, és ebből kifolyólag a elkészített képek minőségét. Az UV szűrőnek köszönhetően elkerülheti a zajos és homályos képek készítését. Az UV szűrő állandó védelmet biztosít a lencséknek. Optikai aluláteresztő szűrőt is tartalmaz, amely hatékonyan szűri ki az UV sugárzást, amelyre a digitális fényképezőgépek szenzorai különösen érzékenyek. Az UV-sugárzás kockázata tengerparti és hegyvidéki területeken jelenti a legnagyobb kockázatot, ezért ne felejtse el megvédeni magát és fényképezőgépét a sugárzástól!

Professzionális technológia

Az UV szűrővel fekete-fehér és színes fényképeket is lehet készíteni. A szűrő számos tükröződésgátló réteggel rendelkezik, így nem kell színeltolódástól tartania az elkészített képeken. A szűrő könnyedén a fényképezőgép lencséjéhez illeszthető, és alapkiegészítőként használható a mindennapi fotózás során. Vagyis, nem szükséges eltávolítania a szűrőt a lencséről, más kiválasztott szűrőkkel együtt is tudja használni. A szűrő használatával lencséit a portól, homoktól, nedvességtől és ujjlenyomatoktól is védi.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SIGMA 82 mm WR UV szűrő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIGMA filtr UV 82mm WR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SIGMA filter UV 82 mm WR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SIGMA filtr UV 82mm WR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SIGMA filtr UV 82mm WR.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ