Shop roku AlzaBoxy Q1

Sigma BC 9.16

Termékkatalógus
Sigma BC 9.16
4,5 2 értékelés
GPS navigáció - teljes idő, aktuális vezetési idő, megtett távolság, mozgásérzékelő, átlagsebesség, aktuális sebesség és kalóriaszámítás, vízálló, tartó a csomag része
7 890 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTms2920 Termékszám:  09160

Sigma BC 9.16

A tökéletes kilométerórát keresi biciklijéhez, mely egyben a személyi edzője is? A Sigma BC 9.16 kilométeróra a szokásos kerékpáros funkciók mellett az elégetett kalóriát és a maximális sebességet is méri. Nagy kijelzővel és sportos külsővel rendelkezik és igazán nagy segítséget nyújt minden biciklistának. A kijelzőn tisztán látható számjegyeket lát, a megjelenített szöveg 7 nyelven elérhető. A kijelző függőleges helyzetű és a kormányra vagy szárra helyezhető.

Legfontosabb jellemzők

  • 11 funkció
  • Akár 100 óra statisztikája
  • IPX8 vízálló
  • Automatikus indítás és leállítás
  • Átviteli kábel

Előnyei

Ha biciklizés közben elkapta a rossz idő, ne aggódjon, hiszen a Sigma kilométeróra vízálló, IPX8 technológiával rendelkezik. A vezetési időtől és a sebességtől függően megbecsüli az elégetett kalóriák számát, illetve nem csupán az aktuális, hanem az átlagos és maximális sebességét is megtekintheti. Az átlagos és jelenlegi sebesség közötti összehasonlítás folyamatos, és egy felfelé vagy lefelé mutató nyíllal van jelölve. Amennyiben nem látható nyíl, a sebessége szinte azonos az átlagos sebességgel. A készülék nem csupán az átlagos értékeket rögzíti, hanem az elmúlt 100 óra biciklis statisztikáit is. Ha elemezni szeretné az adatokat, használja a dokkolót vagy a szoftvert (a csomag nem tartalmazza), mely lehetővé teszi hogy az adatokat a számítógépén vizsgálja.

Jellemzők:
Pillanatnyi sebesség
Átlagsebesség
Maximális sebesség
Az aktuális és átlagos sebesség összehasonlítása
Napi útvonal
Megtett teljesítmény
Biciklizési idő
Összesen eltelt idő
Óra
Kalória
Teljes kalória

Nyelv választás:
DE, EN, FR, IT, ES, NL, PL

Méretek:
50 mm x 35,5 mm x 10,2 mm

Telepítés és szerviz

A szerelés és szétszerelés szerszámok használata nélkül lehetséges. A készülék egyszerűen csatlakozik a kerékpárhoz. A kezdetleges beállítások rendkívül könnyűek, amennyiben választ az előre meghatározott 16-29" méretű kerékméretből. A kerekek méretét akár manuálisan is hozzáadhatja mm-es pontossággal. A készüléken alapvetően ki van kapcsolva a szerviz gomb, azonban amennyiben eléri a megfelelő számű kilométerszámot, egy jelzés jelenik meg a képernyőn mely a kerékpára ellenőrzésére emlékezteti.

 

Paraméterek

Tulajdonságok
Vízálló Kész!
Funkciók
Teljes idő, Aktuális vezetési idő, Megtett távolság, Mozgásérzékelő, Átlagsebesség, Aktuális sebesség, Kalóriaszámítás Kész!
Csomag része
Tartó Kész!
Funkció
Autostart/stop, Kalóriaszámláló, A tartó tartozék, Teljes menetidő, Átlagsebesség, Pillanatnyi sebesség, Megtett távolság, Vízhatlan, Max. sebesség, 8, Aktuális vezetési idő Kész!
Szélesség
38 mm Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Vízálló Kész!

Funkciók

Funkciók
Teljes idő, Aktuális vezetési idő, Megtett távolság, Mozgásérzékelő, Átlagsebesség, Aktuális sebesség, Kalóriaszámítás Kész!

Felszerelés

Csomag része
Tartó Kész!

Funkció

Funkció
Autostart/stop, Kalóriaszámláló, A tartó tartozék, Teljes menetidő, Átlagsebesség, Pillanatnyi sebesség, Megtett távolság, Vízhatlan, Max. sebesség, 8, Aktuális vezetési idő Kész!

Méretek

Szélesség
38 mm Kész!
Kijelző mérete
1,65" (41,91 mm) Kész!
Magasság
50 mm Kész!
Mélység
13 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
21 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sigma BC 9.16 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sigma BC 9.16. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sigma BC 9.16.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ