Shop roku Slevy s AP+

Sigma Mono RL - fekete

Termékkatalógus
Sigma Mono RL - fekete
5 2 értékelés
Kerékpár lámpa - Hátsóvilágítás, nagy fényerejű LED, 2 világítási mód, akkumulátor töltöttségi szint jelző, microUSB port a töltéshez, IPX4 szabványnak megfelelően vízálló, tömeg: 35 g
Kód:  SPTif1061 Termékszám:  4016224172740

Sigma Mono RL - fekete

Az univerzális piros hátsó LED lámpa könnyű, praktikus, és kis méretének köszönhetően rendkívül hasznos minden esetben. A vonzó piros LED alkalmas széleskörű használatra, legyen szó a mindennapokról, vagy a sportról. A felszerelése rendkívül egyszerű, a gumi gyűrűnek köszönhetően, amely min. 22 mm - max. 32 mm átmérőjű rudakkal kompatibilis. A lámpa fénye ~400 méterről látható.

Legfontosabb jellemzők

  • 1 x nagy fényerejű piros 0.5 W-os LED lámpa
  • IPX4 szabványnak megfelelően vízálló
  • Univerzális
  • 2 világítási mód - folyamatos, villogó
  • microUSB porton keresztül tölthető (a kábel nem tartozék)
  • Színe: fekete
  • Tömeg: 35 g

Üzemidő

A lámpa újratölthető lítium-ion akkumulátort tartalmaz, amely újratölthető microUSB porton keresztül. Az akkumulátor technológiájának köszönhetően használaton kívül az nem merül le. A teljes töltési idő ~3 óra. Az akkumulátor töltöttségi szintjét LED jelzi, amely a bekapcsológombon helyezkedik el. Ha a töltöttségi szint 85% alá esik, a LED zölden világít. Ha a töltöttségi szint eléri a 15%-ot, a LED pirosan világít. A lámpa üzemideje teljes töltéssel kb. 7 óra.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sigma Mono RL - fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sigma Mono RL černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sigma Mono RL čierna.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ