Akvizice ApF HU Effaclar

Sigma Roadster USB + Nugget Flash

Termékkatalógus
Sigma Roadster USB + Nugget Flash
5 1 értékelés
Kerékpár lámpa - Első + hátsó lámpa, elöl: CREE LED, 30 m, 2 világítási mód, vízálló IPX4, hátul: 0,5 W nagy teljesítményű LED, láthatóság 400 m, 3 világítási mód, vízálló IPX4
Kód:  SPTif1068 Termékszám:  4016224185702

Sigma Roadster USB + Nugget Flash

Ez egy remek Sigma lámpa szett első és hátsó lámpával. A Sigma Lightster USB a mindennapos közúti használatra lett tervezve. A magas fokú biztonság, a könnyű használhatóság, és az USB-s tölthetőség teszi ezt a lámpát egy nélkülözhetetlen segítővé. A nagy teljesítményű optikák és a Cree LED-ek által előállított fényerősség akár 25 LUX is lehet. A lámpák vízállóak. Fény az oldalsó részen is ragyog, így növelve a láthatóságot és a biztonságot. A hátsó SIGMA Nugget FLASH kerékpár lámpa nagy teljesítményű LED-et használ, mely segíti a biztonságos közlekedést. A Fresnel lencse több mint 220°-os oldalsó láthatóságot biztosít. Ez az erőteljes fény 400 méteren látható. Kis méretének köszönhetően tökéletesen használható minden kerékpárhoz. A lámpák kesztyűben is könnyen bekapcsolhatóak. Vízállóak, így a rossz időjárási körülmények nem tesznek kárt bennük.

Legfontosabb jellemzők

  • Elülső lámpa: 1 x CREE LED, fényerősség 25 LUX
  • Hátsó lámpa: 1 x 0,5 W LED
  • Vízálló IPX4
  • 2 elülső világítási mód és 3 hátsó világítási mód
  • LED akkumulátor töltöttség jelző
  • Micro USB-n keresztül tölthető


Állóképesség

Első lámpa:

A lámpa újratölthető lítium-ion akkumulátorral van felszerelve, melyet micro USB kábelen keresztül   lehet feltölteni. Ennek az akkumulátor technológiának köszönhetően a lámpa használat nélkül nem merül. A teljes töltöttséget 2,5 óra alatt éri el. Az akkumulátor töltöttségi szintjét a gombban lévő LED mutatja. Ha az akkumulátor kapacitása 70% alá csökken, a LED zöld fénnyel kezd világítani. Mikor eléri a 30%-os kapacitást, a LED piros színre vált.

Hátsó lámpa:

A lámpa újratölthető lítium-ion akkumulátorral van felszerelve, melyet micro USB kábelen keresztül   lehet feltölteni. A teljes töltöttséget 2 óra alatt éri el. Az akkumulátor töltöttségi szintjét LED fény mutatja. Ha az akkumulátor kapacitása 70% alá csökken, a LED fehér fénnyel kezd világítani. Mikor eléri a 30%-os kapacitást, a LED piros színre vált. 

Paraméterek:

Tömeg:

Első lámpa: 72 g
Hátsó lámpa 24 g (tartóval együtt)

Világítási módok és az akkumulátor élettartama:

Első lámpa:

Intenzitás: 25 lux - 3,5 órás üzemidő
Intenzitás: 15 lux - 5 órás üzemidő

Hátsó lámpa:

Intenzív mód - 3 órás üzemidő
Normál mód - 7 órás üzemidő
Villogó mód - 8 órás üzemidő

Első lámpa világítási távolsága
30 m

Láthatóság:
400 m (hátsó lámpa)

Univerzális használat

Első lámpa:

Az első lámpa a praktikus szilikon tartó segítségével szerszám nélkül felszerelhető a bicikli kormányra. A tartó bármilyen kormányhoz illeszkedik, legyen az kerek vagy ovális.

Hátsó lámpa:

A csomag tartalmaz egy szilikon tartót, amivel a lámpát könnyedén és nehézségek nélkül rögzítheti a kerékpárhoz. A lámpa övhöz vagy hátizsákhoz is rögzíthető, így hasznos lehet sétához, futáshoz vagy túrázáshoz a jobb láthatóság és a nagyobb biztonság érdekében.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sigma Roadster USB + Nugget Flash
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sigma Roadster USB + Nugget Flash. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sigma Roadster USB + Nugget Flash.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ