Shop roku Akvizice ApF HU

Sigma Speedster

Termékkatalógus
Sigma Speedster
Kerékpár lámpa elülső, CREE LED fényáram 230 lumen, alkonypír 80m, 3 világítási mód, az akkumulátor és a töltő, integrált microUSB töltő vízálló IPX4, súly 180 g
Kód:  SPTif1049 Termékszám:  4016224185405

Sigma Speedster

Első lámpa Sigma kerékpár Sportster van CREE LED fényáram 230 lumen. Tökéletesen világítja meg az utat és környékét, és egy tartós fényt. A fény tiszta és fényes fehér. A lámpa időtlen és elegáns design, köszönhetően az alumínium szerkezet. Ez történt a kiváló minőségű anyagok. A zseblámpa vízálló, így nem pusztítják el még a rossz időjárás.

Legfontosabb jellemzők

  • 1 x CREE LED
  • fényáram 230 lumen
  • vízálló IPX4
  • 3 világítási mód
  • LED akkumulátor állapotjelző
  • keresztüli töltéshez microUSB

kitartás

A lámpa újratölthető lítium-ion akkumulátor feltöltődik keresztül microUSB kábelt. Köszönhetően a technológia, ez az akkumulátor nincs lemerülve lámpát, ha nincs használatban. A teljes töltés után hat órán át. Akkumulátor állapot azt mutatja, 5 paneles LED a tetején a lámpa. One osztály 20% -a az akkumulátor kapacitását. Akkumulátor egy feltöltéssel akár 10 órán keresztül.

paraméterek:

súly:
180 g

Afterglow:
80 m

univerzális alkalmazás

Az első lámpa van felszerelve, szerszám nélkül a praktikus tartó a kormányon egy kerékpár. Holder illeszkedik kormányt, átmérője 22 mm és 32 mm. Oneszerűen vegye le a lámpát, és vigye magával, hogy segítsen neki ellopni.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sigma Speedster
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sigma Speedster. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sigma Speedster.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ