Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Sigma Stereo

Termékkatalógus
Sigma Stereo
5 1 értékelés
Kerékpár lámpa -hátsó, High Power LED dióda, 2 világítási mód, tápfeszültség jelző, integrált micro USB töltő, vízálló IPX4, súlya 70g
Kód:  SPTif1060 Termékszám:  4016224194100

Sigma Stereo

Az univerzális, könnyű és kis méretű lámpa 2 piros LED diódával praktikus, hasznos és lehetővé teszi, hogy mindent lásson. Az attraktív LED lámpát széles körben használhatja, úgy a mindennapi életben, mint a sportban. Felszerelése nagyon egyszerű, egy gumigyűrű segítségével a 22 mm és 32 mm közötti bicikli kormányokra. A fény 400 méterig látható.

Legfontosabb jellemzői

  • 2 x nagy fény erejű piros LED 0.5W
  • vízálló IPX4
  • univerzális használatra
  • 2 világítási mód - világító, villogó
  • micro USB kábel az elemek töltéséhez
  • súlya 70 g

Az akkumulátor élettartama

A lámpa használatához 2 db AAA alkáli vagy újratölthető elem szükséges. Az elemet egy integrált rendszer és micro USB kábel segítségével töltheti fel. Az elem állapotát a kapcsolóban lévő LED dióda mutatja. Amíg az elem kapacitása nem csökken 50% alá, a LED zölden világít. Amikor az elemek lemerültek, a kijelző pirosan világít. A lámpa egyetlen feltöltéssel akár 20 órán át világít. Az elemek teljes feltöltéséhez hat óra szükséges.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sigma Stereo
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sigma Stereo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sigma Stereo.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ