Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Silk'n Face Tite

Termékkatalógus
Silk'n Face Tite
Masszírozó gép - készülék a ráncok csökkentésére és kisimítására, HT technológia, öregedésgátló hatás
Kód:  SILPC010 Termékszám:  SIL-FACETITE

Silk'n Face Tite

Nyerje vissza ragyogó, fiatalos, ránctalan bőrét bármilyen műtét vagy ismétlődő, szédítő beruházások nélkül. És mindez diszkréten, otthona kényelmében. Jól hangzik? Igen, a Silk'n FaceTite bőrfiatalító készülék áttörést jelent a ráncok kisimításában és a bőr megfiatalításában. A titok a forradalmi High Tightening technológiában rejlik, amely feszesíti a bőrt, csökkenti a ráncokat, helyreállítja a kollagén sejeteket és az elasztin rostokat. A bőre sokkal fiatalabbnak és ragyogóbbnak fog tűnni. 

 Silk'n FaceTite főbb jellemzői

  • Forradalmi öregedésgátló technológia
  • Csökkenti a ráncokat és feszesíti a bőrt
  • Regenerálja a kollagén sejteket és az elasztin rostokat
  • Csökkenti az öregedési foltokat
  • Javítja a bőr szerkezetét és rugalmasságát
  • Erősíti a bőr mélyebb rétegeit
  • Biztonságos és diszkrét használat otthona kényelmében

Hogyan működik a Silk'n FaceTite

A HomeTightening technológia három energiaforrást egyesít, a frakcionált bipoláris rádiófrekvenciát, a vörös LED-et és az infravörös hőenergiát. Bipoláris RF energia erősíti a bőr mélyebb rétegeit 4 mm-es mélységben, a LED fényenergia egyensúlyba hozza a bőrt és biztosítja a felépülését, míg az infravörös hő javítja a bőr szerkezetét. Mindhárom hőforrás felhevíti az összes sejtréteget, megtalálja és helyreállítja a sérült szövetet. Továbbá, a hő serkenti a bőr regenerálódását azáltal, hogy a kollagén sejteket és az elasztin rostokat, illetve a bőrt belső rétegeit helyreállítja.

Biztonságos használat

Az eszköz alapos tesztelésnek volt alávetve és elmondható, hogy alkalmas minden típusú és színű bőrhöz. Mivel másmilyen elveken működik, mint egy lézer, a bőr nem igényel időt a gyógyuláshoz, illetve jelentősen csökkenti a bőrkárosodás lehetőségét. A készülék biztonságos otthoni használatra, ha a használati útmutatónak megfelelően alkalmazza. Kényeztesse bőrét hetente kétszer. Kövesse a kezelendő területeket az ajánlott sorrendben és mindegyiket 15 percen át kezelje. Ez javítani fogja az eljárás hatékonyságát.

 Silk'n Slider gél

A csomag tartalmaz egy Silk'n Sider tubust, amely minden ezzel az eszközzel történő kezeléshez elengedhetetlen. Enélkül a készülék nem fog működni. A kezelés megkezdése előtt, mindig helyezzen fel a bőrére egy réteget ebből a gélből. Ez a gél vízalapú, így nemcsak hidratálja a bőrt, hanem irányítani is segíti az eszközt. Ez megkönnyíti a Silk'n FaceTite siklását a bőrön és megvédi őt a túlmelegedéstől és a pirosságtól.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Silk'n Face Tite
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Silk'n Face Tite. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Silk´n Face Tite. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Silk´n Face Tite. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Silk´n Face Tite.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ