SIM-kártyás tabletek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modellek
Kijelző mérete
7,9 "
14,6 "
- 20,07 cm 37,08 cm
RAM mérete
3 GB
16 GB
- 3072 MB 16384 MB
Tárhely kapacitás
32 GB
2000 GB
-
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(23)
WiFi
(255)
Bluetooth
(242)
GPS
(174)
A-GPS
(61)
GLONASS
(84)
Akkumulátor kapacitása
28,6 Wh
32000 mAh
-
Funkciók
VoLTE/GSM
(17)
OTG
(79)
Képátvitel TV-re
(1)
Vonalkódolvasó
(1)
Gyorstöltés
(169)
Szűrés

A SIM kártyás tablet az egyetlen megoldás számodra, ha olyan tabletet keresel, amely nem függ a Wi-Fitől, mégis állandó internetkapcsolattal rendelkezik. Ugyanez igaz akkor is, ha azt szeretnéd, hogy a tablet telefon funkcióval is rendelkezzen. Milyen szempontokat figyelembe véve válasszunk a SIM kártyás tabletek kínálatából?

Tovább

A SIM kártyás tablet kiválasztása

A SIM kártyás tablet kiválasztását a folytatásban két szempontból fogjuk megközelíteni. Ha számodra az a legfontosabb, hogy a tablet internettel is használható legyen Wi-Fi nélkül, akkor elsősorban a támogatott hálózatokat, frekvenciákat kell figyelembe venni. Ha az az elsődleges szempont, hogy a tablet telefon funkcióval is rendelkezzen, akkor a SIM kártyás tablet méretére, kezelhetőségére érdemes fókuszálni.

Tablet internettel

A tablet SIM kártyával 3G és LTE hálózatokra (3,5G) csatlakoztatható. Az LTE-hálózatok korszerűbbek és gyorsabbak. Az LTE-lefedettség nagyon jó Magyarországon, és javasoljuk, hogy válassz LTE tabletet. Az LTE tabletek előnye, hogy a 3G-kapcsolatot is képesek kezelni.

SIM kártyás tabletek LTE támogatással

Az LTE-t néha helytelenül 4G-nek nevezik. 4G hálózatok még nem léteznek, nincs olyan hálózat, amely megfelelne a hivatalos 4G sebességi követelményeknek. Magyarországon a 800, 900, 1 800, 2 100 és 2 600 MHz-es frekvenciák a legelterjedtebbek. Az összes szolgáltató által leggyakrabban használt frekvencia a 800 MHz, amely különösen a vidéki területeken elterjedt, ahol nagyobb területet kell lefedni.

Tabletek SIM kártyával - előnyök és hátrányok

A SIM kártyás tabletek előnyei

  • Nagyon gyors oldalbetöltés
  • Képek és fotók azonnali betöltése
  • Videólejátszás akadozás nélkül
  • Gyorsabb válasz online játékok futtatásakor
  • A 4G/LTE SIM kártyás tabletek kevesebb energiát fogyasztanak

A SIM kártyás tabletek hátrányai

  • Egyes LTE tabletek nem támogatják az Európában, így Magyarországon is használt összes sávot
  • SIM-kártyát kell vásárolni a szolgáltatótól

Tablet telefon funkcióval

A tablet SIM kártyával együtt telefonálásra is használható. Ez esetben azonban érdemes könnyen kezelhető méretű modelleket választani. Abban az esetben, ha a hívásokat általában Bluetooth headset segítségével bonyolítod le, a méret egyáltalán nem fontos, viszont ügyelni kell arra, hogy a SIM kártyás tablet rendelkezik-e Bluetooth kapcsolattal.

i

Dual SIM tablets

A dual SIM tablet előnye, hogy egyszerre két SIM kártya, azaz két külön telefonszám használatát teszi lehetővé. Nincs szükség két külön készülékre, mind a céges, mind a privát telefonhívásaidat intézheted a tableten keresztül.

Melyik SIM kártyával fog működni a SIM kártyás tablet?

A tabletekhez 3 méretben kaphatók SIM-kártyák; normál, mini és micro. A szolgáltatók általában ingyen méretre vágják a SIM kártyát, vagy kicserélik a kívánt méretűre. Így nem szükséges a SIM kártyás tablet kiválasztásakor a kártya méretét figyelembe venni.

i

Sim kártyás tablet vásárlásakor ügyelni kell arra, hogy mely frekvenciasávokat támogatja. Magyarországon a 800, 900, 1 800, 2 100 és 2 600 MHz-es frekvenciák a legelterjedtebbek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
255 termék

SIM-kártyás tabletek

A SIM-kártyás tabletek kategóriában összesen 255 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó SIM-kártyás tabletek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább SIM-kártyás tabletek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb SIM-kártyás tabletek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: SIM-kártyás tabletek vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ