Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Skross DC22RG

Termékkatalógus
Skross DC22RG
Adatkábel - USB Hi-Speed 480 MB/s, akár 3 A Sync & Charge, nejlon burkolat, 1 m hosszú,
Kód:  SD072a6 Termékszám:  DC22RG Gyártó honlapja:

Skross DC22RG

A Skross USB kábelt arra tervezték, hogy mobil eszközöket töltsünk fel vele, és laptopokkal és PC-kkel szinkronizáljuk. Van egy micro USB-csatlakozója és az Apple Lightning csatlakozója, így csatlakoztathatjuk telefonhoz, tablethez, PC-hez, vagy bármilyen hordozható elektronikai eszköszhöz. A kábel rózsaszínű (Rose Gold) 1 méter hosszú, és buborékcsomagolásba van csomagolva. A prémium nájlonfonott fém kábel és a szilárd alumínium tok a csatlakozók körül biztosítja biztosítja a nagy rugalmasságot és tartósságot. A mikro USB csatlakozó kialakítása lehetővé teszi, hogy telefontoktól függetlenül lehessen a telefont feltölteni.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Skross DC22RG
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SKROSS DC22RG. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SKROSS DC22RG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SKROSS DC22RG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SKROSS DC22RG.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ