30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

SMEG 50's Retro Style 4,8 l-es konyhai robotgép piros, rozsdamentes acél alaplappal + motorháztető +

Termékkatalógus
SMEG 50's Retro Style 4,8 l-es konyhai robotgép piros, rozsdamentes acél alaplappal + motorháztető +
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Szett - Konyhai robotgép - SMEG 50's Retro Style - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 800 W teljesítmény, fém belső áttétel, alumínium burkolat, keverőtál térfogata 4,8 l; Tejhabosító - a 1950-es évek dizájnjában, különböző keménységű tejhab, forró vagy hideg, de akár kedvenc instant italod; Filteres kávéfőző - elektronikus, energiafelhasználás 1050 W, űrtartalma 1,4 l, 10 csésze készítése egyszerre, mosható szűrő, Anti-Drip rendszer, időzítő; Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, retro dizájn, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, piros és ezüst kivitel, 2400 W energiafogyasztás, LED világítás; Kenyérpirító - 2 pirítóhely, szabályozott pirítás, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, biztosíték a kenyér elakadása ellen
489 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  SMEKR197bun
SMEG 50's Retro Style 4,8 l-es konyhai robotgép piros, rozsdamentes acél alaplappal + motorháztető + 489 990 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

SMEG 50's Retro Style 4,8 l-es konyhai robotgép piros, rozsdamentes acél alaplappal + motorháztető +

Konyhai robotgép SMEG 50's Retro Style 4,8 l piros, rozsdamentes acél talppal ...

A multifunkciós SMEG 50's Retro Style 4,8 l piros, rozsdamentes acél talppal konyhai robotgép számos hasznos funkcióval rendelkezik, aminek köszönhetően rengeteg munkától kímél majd meg. A motor erejét a rendelkezésre álló 10 sebesség-fokozattal irányíthatjuk. A fém részek és fogaskerekek kivételes teljesítményt és tényleg hosszú élettartamot biztosítanak.

SMEG 50's Retro Style 4,8 l piros, rozsdamentes acél talppal robotgép legfőbb paraméterei

  • A háztartási robotgép vázának anyaga: alumínium
  • Bolygómozgású keverési rendszer
  • A robotgép erejét 10 teljesítményfokozattal tudjuk szabályozni
  • Óriási előnye: habverés, keverés és dagasztás
  • A konyhai robotgép maximális teljesítménye: 800 W
  • A gép össztömege: 9,18 kg
  • Méretei: 37,8 cm (magasság) x 40,5 cm (szélesség) x 22,1 cm (mélység)
  • A háztartási robotgép tartozékai: dagasztószár, átlátszó tálfedő, ballon habverő, flexi habverő és beöntő karima
Konyhai robotgép SMEG 50's Retro Style 4,8 l piros, rozsdamentes acél talppal ...
Konyhai robotgép SMEG 50's Retro Style 4,8 l piros, rozsdamentes acél talppal ...

SMEG 50's Retro Style 4,8 l piros, rozsdamentes acél talppal konyhai robotgép ügyes kiegészítői

A híresen megbízható SMEG 50's Retro Style 4,8 l piros, rozsdamentes acél talppal konyhai robotgép kiegészítői nagy hasznodra lesznek a különféle sütemények elkészítésénél. A dagasztókar könnyedén elkeveri a tésztát. A robotgéphez jár egy habverő szár, amellyel öröm tojáshabot felverni. A sokoldalú Smeg robotgép felszereltségének hála egyszerre több készüléket is helyettesít, így helyet és pénzt takaríthatunk meg vele.

Csomag tartalma:

dagasztószár, átlátszó tálfedő, ballon habverő, flexi habverő és beöntő karima

Te is kedveled a cappuccinót és a tejeskávét? Akkor vásárolj a konyhádba egy SMEG 50's Retro Style 0,6l piros tejhabosító-t. Az edény térfogata 0,6 l, így villámgyorsan felhabosítja a tejet. A tejhabosító gép anyaga: rozsdamentes acél. Felülete rozsdamentes acél, így jobban ellenáll a vegyi anyagoknak és lényegesen hosszabb ideig használhatod. Használata pofonegyszerű.

A(z) SMEG 50's Retro Style 0,6l piros tejhabosító lényegesebb jellemzői

  • Finom tejhabot készít a cappuccinohoz
  • A tejhabosító gép anyaga: rozsdamentes acél
  • Maximális teljesítménye: 500 W
  • Az edény maximális űrtartalma: 0,6 l

Imádod a filteres kávét, de már borzasztóan unod, hogy állandóan elfogynak a filtereid? Akkor ez a nagyszerű SMEG 50's Retro Style 1,4l 10 csésze, piros az, amire vágytál! A mosható filter optimális az igazán illatos kávé készítéséhez. A kávéfőző egészen 10 csésze kávé elkészítésére is alkalmas. A karbantartása meglepően könnyű. A többször használatos filter minden probléma nélkül eltávolítható ebből a csodás kávéfőzőből és víz alatt elmosható. Biztosan örülni fogsz az Anti-drip funkciónak, amely megakadályozza a csöpögést, ahogy elveszed a kannát. Ez a kávéfőző hőmegtartó funkcióval van felszerelve, a lefőzött kávé így nagyon sokáig finom marad. A kávéskanna kapacitása 1,4 l (ami nagyjából 10 bögrényi kávénak felel meg), a kivételes 1050 W energiafelhasználás pedig kimondottan környezetbarát.

SMEG 50's Retro Style 1,4l 10 csésze, piros kávéfőző fontosabb tulajdonságai

  • Kivehető, mosható filter
  • Nem mindennapi anti-drip funkció
  • 1050 W fogyasztás
  • Akár 1,4 l kávé főzésére alkalmas, ami úgy 10 bögrével egyenlő
  • Piros színének köszönhetően minden háztartásba tökéletesen illik
  • A reggeli kávédat már felkelés előtt megfőzheted, hála az időzítőnek
  • A hőtartó funkciónak köszönhetően a kávé órákkal később is finom marad

Kávé bármikor, amikor csak szeretnéd

Ennek a kávéfőzőnek az egyik nagy előnye a beépített időzítő funkció, ami automatikusan az előre beállított időben indítja el a kávékészítést, hogy reggelente ne kelljen ezzel foglalkoznod.

A vízforraló a legtöbbünk számára nélkülözhetetlen háztartási eszköz. A minőségi Smeg vízforraló 1,7 l térfogatot és egyszerű vezérlést kínál. Minőségi anyagokból készült, úgy mint rozsdamentes acél. Nemcsak a megjelenése elegáns, hanem egyszerűen és gyorsan tisztítható, káros anyagokat nem tartalmaz, továbbá nem vesz át semmilyen szagot vagy ízt, függetlenül attól, hogy használata milyen gyakori és hosszútávú. A rozsdamentes kialakítás eleganciájával és praktikusságával tűnik ki, és tökéletesen belesimul szinte bármely konyha stílusába. A minőségi Smeg vízforraló kanna teljesítménye 2400 W. A praktikus eltávolítható szűrő ügyesen felfogja a szennyeződéseket és az esetleges vízkövet. A dekoratív retro stílust piros és ezüst dizájn erősíti. A dekoratív megjelenésű és megbízható Smeg vízforraló kanna hasznos tulajdonságai és funkciói nemcsak otthoni, hanem munkahelyi használatra is ideális eszközzé teszik.

Vízforraló SMEG  50's Retro Style 1,7 l LED kijelző piros ...
Vízforraló SMEG  50's Retro Style 1,7 l LED kijelző piros ...

Eme SMEG 50's Retro Style 1,7 l LED kijelző piros elektromos vízforraló fő tulajdonságai

  • Ezen Smeg vízforraló kanna kényelmes és gyors italkészítést tesz lehetővé
  • Kapacitása: 1,7 l
  • Minőségi anyagokból készült, mint például rozsdamentes acél
  • Az előnyös Smeg vízforraló energiafelhasználása: 2400 W
  • A készülék kialakításának fontos része a hatékony eltávolítható szűrő
  • Retro dizájn
  • Piros és ezüst kivitelű vízforraló
  • A forgótalp segítségével a vízforraló használata gyors és egyszerű
  • A fűtőtekercs a vízforraló kanna fenekében található
  • Legfontosabb funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás
  • A vízszintjelzőnek köszönhetően a tartályban található víz mennyisége mindig egyértelmű
  • Hangjelzés figyelmeztet a forralás befejezésére
  • Az elektromos vízforraló a beállított hőmérsékletet bizonyos ideig a melegítés után is tartja
  • A készülék üzemi állapotára LED jelzés figyelmeztet
  • A modern kijelző folyamatosan jelzi a vízhőmérsékletet
  • Szintén praktikus funkció az automatikus fedélnyitás

Egy abszolút biztonságos elektromos vízforraló

Az elektromos vízforraló alapvető jellemzőihez tartoznak a különféle biztonsági funkciók, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőtekercs a vízforraló kanna fenekében található, így a vízkőlerakódás veszélyétől védve van.

A hosszú élettartam és megbízhatóság jegyében

A kiváló minőségű Smeg vízforraló nemcsak a gyártásánál felhasznált elsőosztályú anyagokkal tűnik ki, hanem praktikus forgótalpával is. Segítségével a kanna gond nélkül és bármilyen irányból a talpra állítható. Előnye a melegítési hőmérséklet igény szerinti beállítása, így az egész család által kedvelt forró italok készítése nem jelent gondot. A vízszintjelzőnek köszönhetően a tartályban található víz mennyisége mindig egyértelmű. A kényelmet növeli a hangjelzés is, amely informál a forralás befejezéséről. Ha úgy adódik, hogy a vízről elfeledkezel, nem kell majd újra felforralni. Az elektromos vízforraló a beállított hőmérsékletet bizonyos ideig a melegítés után is tartja. A melegítés megkezdésével LED világítás is bekapcsol, amely mutatja, hogy a vízforraló üzembe lépett. A kijelzőn könnyen nyomon követhető a vízforralóban lévő víz hőmérséklete. Hasznos funkció az automatikus fedélnyitás is, amely leegyszerűsíti a víz kannába töltését.

Szívesen eszel pirítóst, de nincs a készítéséhez szükséges felszerelésed, és nem akarod olajban sütni? Akkor a háztartásod hasznos eszköze lesz a nagyszerű Smeg kenyérpirító. Ezzel a modellel lehetőséged van két fél szelet kenyeret megsütni egyszerre. Kiolvasztás funkcióval is rendelkezik. Ennek főleg akkor veszed hasznát,ha nem vetted ki időben a lefagyasztott péksüteményt a mélyhűtőből. Be lehet állítani, milyen barnán akarod fogyasztani a pirítóst. Ha hirtelen el kell menned, a kenyérpirító mindössze egyetlen gombnyomásra azonnal kikapcsol. Az automatikus kikapcsolás azoknak lesz hasznos, akiknek ételkészítés közben gyakran el kell hagyniuk a konyhát. A kiváló Smeg kenyérpirító szerkezetébe magas kiemelés funkciót is beépítettek. Így nem fogod megégetni magad amikor kiveszed a pirítóst. Ráadásul a fényjelzés figyelmeztet téged, hogy megsült. Tisztítása egyszerű lesz, a morzsákat egyszerűen kiöntheted a kivehető tálcából. Nagyon egyszerűen újra ropogóssá teheted a péksüteményeket, mert zsemlemelegítő is tartozik hozzá. A gyártásához minőségi anyag szolgált, amely a remek rozsdamentes acél.

Kenyérpirító SMEG 50's Retro Style 2x2 piros 950W ...

A nagyszerű SMEG 50's Retro Style 2x2 piros 950W kenyérpirító meghatározó funkciói

  • A reggeli egyszerű és gyors elkészítése a kenyérpirító segítségével
  • Két fél szelet kenyeret tud elkészíteni egyszerre
  • Beállíthatod a pirítás intenzitását
  • A kiváló Smeg kenyérpirító kiolvasztásra is alkalmas
  • Egy biztosíték megakadályozza, hogy a kenyér keresztbe álljon
  • Automatikus kikapcsolás funkcióval látták el
  • A magas kiemelésnek hála nem égeted meg magad
  • A fényjelzés információkat nyújt a sülés állapotáról
  • A kiváló kenyérpirító praktikus kivehető morzsatálcával rendelkezik
  • Teljesítmény: 950 W
Kenyérpirító SMEG 50's Retro Style 2x2 piros 950W ...
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SMEG 50's Retro Style červený, Robot 4,8l + Překapávač + Konvice + Topinkovač + Šlehač. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kuchyňský robot SMEG 50's Retro Style 4,8 l červená, s nerezovým podstavcem + Překapávač + Rychlova. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SMEG 50's Retro Style 4.8 l Küchenmaschine rot, mit Edelstahlsockel + Haube + Haube. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SMEG 50's Retro Style 4.8 l Küchenmaschine rot, mit Edelstahlsockel + Haube + Haube.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ