Siguro kuchyňský robot

SMEG 50's Retro Style 4,8 l-es konyhai robotgép szürke, rozsdamentes acél tállal + motorháztető + Sü

Termékkatalógus
SMEG 50's Retro Style 4,8 l-es konyhai robotgép szürke, rozsdamentes acél tállal + motorháztető + Sü
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Szett - Konyhai robotgép - SMEG 50's Retro Style - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 800 W teljesítmény, fém belső áttétel, alumínium burkolat, keverőtál térfogata 4,8 l; Filteres kávéfőző - elektronikus, energiafelhasználás 1050 W, űrtartalma 1,4 l, 10 csésze készítése egyszerre, mosható szűrő, Anti-Drip rendszer, időzítő; Vízforraló - retro dizájn, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, ezüst és szürke kivitel, 2400 W energiafogyasztás, forgótalp; Kenyérpirító - 2 pirítóhely, szabályozott pirítás, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, biztosíték a kenyér elakadása ellen, automatikus kikapcsolás
439 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  SMEKR892bun
SMEG 50's Retro Style 4,8 l-es konyhai robotgép szürke, rozsdamentes acél tállal + motorháztető + Sü 439 990 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

SMEG 50's Retro Style 4,8 l-es konyhai robotgép szürke, rozsdamentes acél tállal + motorháztető + Sü

SMEG 50's Retro Style 4,8 l-es konyhai robotgép szürke, rozsdamentes acél tállal .

A SMEG 50's Retro Style 4,8 l-es, szürke, rozsdamentes acél tállal ellátott konyhai robotgép sokféle feladatot képes elvégezni, és tökéletes segítő lesz minden konyhában. A motor teljesítménye 10 sebességi fokozatban állítható. A hosszú élettartam szempontjából pozitívum, hogy ez a robot szilárd fém belső alkatrészekkel rendelkezik.

A SMEG 50's Retro Style 4,8 l-es, szürke színű konyhai robotgép rozsdamentes acél tállal fontos jellemzői

  • A fő burkolat anyaga alumínium
  • A robot bolygóművel van felszerelve
  • 10 sebesség közül választhatsz
  • A robotfunkciók közé tartozik a habverés, a keverés és a dagasztás
  • A robotgép teljesítménye 800 W
  • Tömeg: 9,18 kg
  • Méretek: 37,8 × 40,5 × 22,1 cm
SMEG 50's Retro Style 4,8 l-es konyhai robotgép szürke, rozsdamentes acél tállal .
SMEG 50's Retro Style 4,8 l-es konyhai robotgép szürke, rozsdamentes acél tállal .

A SMEG 50's Retro Style 4,8 l szürke, rozsdamentes acél tállal rendelkező konyhai robotgép felszereltsége

A SMEG 50's Retro Style 4,8 literes, szürke, rozsdamentes acél tállal ellátott konyhai robotgép felszereltsége segít megvalósítani gasztronómiai elképzeléseidet. A dagasztóhorog tökéletesen összegyúrja a tésztát. A felszerelés természetesen tartalmaz egy ballon habverőt, így mindig finom és sima tejszínhab kerül az asztalra. Ilyen komplett tartozékkészlet révén a Smeg konyhai robotgép egyszerre több más készülék munkáját is elvégzi, így pénzt, időt és helyet takaríthatsz meg a konyhában.

A csomag tartalma:

dagasztóhorog, átlátszó tálfedél, ballon habverő, flexi habverő és kiöntőpajzs

SMEG 50's Retro Style 4,8 l-es konyhai robotgép szürke, rozsdamentes acél tállal .

A filteres kávé rajongója vagy, de nem szereted, hogy mindig új filtert kell vásárolnod? Akkor ez az elegáns SMEG 50's Retro Style 1,4l 10 csésze, szürke pont az, amire szükséged van! A könnyen kivehető filter ideális több csésze kávé lefőzéséhez. A filteres kávéfőző egészen 10 bögre megfőzésére is alkalmas. A karbantartása rendkívül egyszerű. A filter probléma nélkül eltávolítható ebből a csodás kávéfőzőből és víz alatt jól kimosható. Hamar rajongója leszel az Anti-drip funkciónak, amely meggátolja a kávé csöpögését attól a pillanattól, ahogy eltávolítod a kannát. Ez a konkrét kávéfőző állandó hőmérsékletet tartó funkcióval büszkélkedhet, a lefőzött kávé ennek hála sokáig friss marad. A kanna teljes űrtartalma 1,4 l (kb. 10 csészényi kávénak felel meg), a kivételes 1050 W teljesítmény pedig kimondottan környezetbarát.

SMEG 50's Retro Style 1,4l 10 csésze, szürke filteres kávéfőző főbb jellemzői

  • Kivehető, mosható filter
  • Csepegésgátló technológia
  • 1050 W teljesítmény
  • Akár 1,4 l kávé készítésére is alkalmas, ami megközelítőleg 10 bögrével egyenlő
  • Szürke színe révén bármilyen konyhába jól illik
  • Készíts reggeli kávét az időzítő használatával
  • Hőtartó funkcióval is rendelkezik

Kávé a megfelelő időben

Ennek a kávéfőzőnek az egyik nagy előnye az időzítő funkció, amely a választott időben indítja el a kávékészítést, hogy reggelente ne kelljen ezzel foglalkoznod.

A vízforraló manapság a legtöbb háztartás alapvető része. A praktikus Smeg vízforraló kanna 1,7 l kapacitást és egyszerű használatot kínál. Előállításához minőségi anyagok kerültek felhasználásra, például rozsdamentes acél. Nemcsak kialakítása elegáns, de egyúttal könnyen tisztítható, nem tartalmaz egyészségre káros hatású anyagokat, valamint használatakor nem kerül sor szagok vagy ízek átvitelére, még gyakori használat esetén sem. A rozsdamentes kivitel egyszerre elegáns és praktikus, és bármely konyha stílusába belesimul. A hasznos Smeg vízforraló kanna teljesítménye 2400 W. A hatékony eltávolítható szűrő visszatartja a szennyeződéseket kiöntéskor. A minőségi retro stílust ezüst és szürke megjelenés hangsúlyozza ki. Az elegáns és megbízható Smeg vízforraló hasznos tulajdonságainak és funkcióinak köszönhetően minden háziasszony ideális társa lesz.

Vízforraló SMEG  50's Retro Style 1,7 l szürke ...
Vízforraló SMEG  50's Retro Style 1,7 l szürke ...

A kiváló minőségű SMEG 50's Retro Style 1,7 l szürke vízforraló kanna alapvető tulajdonságai

  • Az előnyös Smeg vízforraló könnyű és gyors kezelhetőséget biztosít
  • Befogadóképessége 1,7 l
  • A vízforraló kanna anyaga rozsdamentes acél
  • A hasznos Smeg vízforraló teljesítménye 2400 W
  • A készülék kialakításának fontos része a hatékony eltávolítható szűrő
  • Retro stílus
  • Ezüst és szürke kivitelű elektromos vízforraló
  • Használatát kényelmes forgótalp egyszerűsíti
  • A fűtőspirál a vízforraló kanna fenekébe van rejtve
  • A vízszintjelzőnek köszönhetően mindig jól látható a vízforralóban lévő víz mennyisége
  • Hangjelzés informál a forralás befejezéséről
  • A készülék üzemi állapotát LED fény mutatja
  • Nagy előnye az automatikus fedélnyitás funkció

Egy tökéletesen biztonságos elektromos vízforraló

Az elektromos vízforraló alapvető jellemzőihez tartoznak a különféle biztonsági funkciók, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőtekercs az elektromos vízforraló feneke alatt helyezkedik el, ezért a vízkő kialakulásának veszélye nem fenyegeti.

Vízforraló SMEG  50's Retro Style 1,7 l szürke ...
Vízforraló SMEG  50's Retro Style 1,7 l szürke ...

Megbízhatóságra és hosszútávú használatra gyártva 

A dizájnos Smeg vízforraló kanna nemcsak a gyártásához felhasznált kiváló minőségű anyagokkal dicsekedhet, hanem forgótalpával is, amely biztosítja az egyszerű és praktikus használatot. Segítségével a kanna gond nélkül és bármilyen irányból a felállítható. A vízszint jelző lehetővé teszi a víz mennyiségének könnyű ellenőrzését. Igazán hasznos kényelmi elem a hangjelzés, amely a forralás befejezéséről informál. A forralás megkezdésekor LED világítás aktiválódik, amely a vízforraló üzemelését jelzi. Értékelni fogod az automatikus fedélnyitás funkciót is, amely könnyű és kényelmes használatot tesz lehetővé. 

A pirítós az egyik kedvenced, de nincs meg a szükséges felszerelésed az elkészítéséhez, viszont nem szeretnéd olajban sütni? Ebben az esetben egy Smeg kenyérpirító hasznos lesz a konyhádban. Ez a modell egyszerre két fél kenyeret tud elkészíteni. A készülék leolvasztási funkcióval is rendelkezik. Ez különösen akkor hasznos, ha vannak kenyerek a fagyasztódban. Egyszerűen állítsd be a kívánt pirítási fokozatot. Ha hirtelen mégis menned kell, a kenyérpirító egy gombnyomással azonnal kikapcsolható. Azok, akiknek könnyen elterelődik a figyelmük ételkészítés közben, értékelni fogják az automatikus kikapcsolást. A Smeg kenyérpirító magas emelővel van felszerelve. Így nem fogod megégetni magad a pirítós kivételekor. Ráadásul a készülék fényjelzője kigyullad, ha kész a pirítós. A tisztítás nem okoz majd gondot, mivel a kenyérpirító kivehető morzsatálcával rendelkezik. A kenyérpirítás egyszerű lesz a speciális tartozékoknak köszönhetően. Rozsdamentes acélból készült.

SMEG 50's Retro Style 2x2 szürke 950W .
SMEG 50's Retro Style 2x2 szürke 950W .

A SMEG 50's Retro Style 2x2 szürke 950W-os kenyérpirító alapvető jellemzői

  • A finom reggeli egyszerű elkészítéséhez tervezett kenyérpirító
  • Egyszerre két fél kenyeret pirít
  • Pirításerősség szabályozó a saját ízlésed szerinti pirítós elkészítéséhez
  • A Smeg kenyérpirító kiolvasztásra is képes
  • A biztosítéknak köszönhetően nem áll fenn a kenyérelakadás veszélye
  • Automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik
  • Ez a kenyérpirító magas emelővel van felszerelve
  • Fény jelzi, ha a pirítós elkészült
  • A kenyérpirító kivehető morzsatálcával rendelkezik
  • Energiafogyasztása 950 W
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SMEG 50's Retro Style šedý, Robot 4,8 l s nerez miskou + Překapávač + Konvice+ Topinkovač. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kuchyňský robot SMEG 50's Retro Style 4,8 l šedý, s nerezovou miskou + Překapávač + Rychlovarná kon. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SMEG 50's Retro Style 4,8 l Küchenmaschine grau, mit Edelstahlbehälter + Haube + Schnellkochtopf. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SMEG 50's Retro Style 4,8 l Küchenmaschine grau, mit Edelstahlbehälter + Haube + Schnellkochtopf.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ