AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Sony VPL-VZ1000ES, fekete

Termékkatalógus
Sony VPL-VZ1000ES, fekete
Projektor - LCoS, lézer, 4K, 4096 × 2160, 1,9:1, 3D, 1000000:1 kontraszt, HDMI, USB, LAN, HDR,
Kód:  WS553d Termékszám:  VPL-VZ1000ES Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony VPL-VZ1000ES, fekete

Teljes tej házimozi élményt tud alapvetően minden szobában. Mostanáig a filmrajongók szükség külön helyet nézni a vetített tartalom, ha elegendő távolság a képernyőn, hogy készítsen egy megfelelően nagy területen. Ez a projektor nem igényel szinte semmi helyet, mégis elcsábítja Önt extra nagy festmény a legjobb minőségű, amit a mai technika lehetővé.

Legfontosabb jellemzők

  • Rugalmas telepítési köszönhetően ultra-rövid vetítési távolság
  • A hangsúly a sima rendering gyors mozgást
  • Élesség a nagy képernyőn egy natív felbontása 4K
  • Pontos fokozatosság világos és a sötét színek
  • Kompatibilis a legújabb szabványoknak kép
  • Lámpa spektrum minden árnyalatát és a hosszú élet
  • Kész RF adó saját 3D + 2D-3D konverzió

A legfejlettebb vetítőrendszert

Legigényesebb filmkép megfelel a legújabb technológia SXRD (Silicon X-tal Fényvisszaverő Display). A rendszer NOW már tartalmazza a három SXRD panelek minimális rések között pixel. Jobb meghatározása árnyalatok elért rendkívül mély fekete és nagy fényerejű egy időben.Tökéletesen éles képek valós kinézetű 4K felbontású lesz az Ön számára, mint 2,5 ms!

Rendkívül hatékony lámpa

Magas dinamikus kontraszt, és különösen a teljes színskála egyaránt részt vegyen a fejlett tonizáló Triluminos, már híres BRAVIA TV-k, és a lézer fényforrás. Z-foszfor lámpa generálja a fényerő szükséges élénk képeket a nagy képernyő és képes megbirkózni a nehéz reprodukálható árnyalatú élénk piros, sötétkék és zöld. Táj, a tenger és az ég kék, de bőrszín sokkal természetesebb, mint valaha. Továbbá azt éri el ször hosszabb élettartam, mint a hagyományos fényforrások.

Perfection várakozás nélkül

Akár néz semmit, a kép mindig selymesen sima és éles egyidejűleg. Ez fog összpontosítani Motionflow. Kép szerint a teremt új keretek és illeszt be a két eredeti egy pillanatra úgy tűnt, minden olyan zökkenőmentesen. Ha a kedvenc filmjeit Blu-ray Full HD vagy egy DVD-t, majd a projektor elemzi minden egyes pixel, és a kifinomult algoritmus Reality Creation 4K vetítés ékszer finom szerkezetű, jó szín és a kontraszt.

tényleg bárhol

A kivetítő üzembe egy szoba nagyon egyszerű, rövid vetítési távolság. Akkor tegye le a földre, a bútorok és a mennyezet, és mozgassa a hozzá közel a vászonra. Ebben az esetben, akkor élvezni fogja a gyönyörű kép átlója 2 m. Csúsztassa el körülbelül 21 cm, és hirtelen több mint 3 méteres átlós. Eltérés a tökéletes helyzetben finomhangolása lencseállító és zoom.

Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Natív felbontás
4096 × 2160 px Kész!
Maximális felbontás
4096 × 2160 px Kész!
Méretarányok
1,9:1 Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Felbontás

Natív felbontás
4096 × 2160 px Kész!
Maximális felbontás
4096 × 2160 px Kész!
Méretarányok
1,9:1 Kész!
Kontraszt
1 000 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
0,1 m Kész!
Maximális vetítési távolság
0,3 m Kész!
Minimális képátló
213 cm (83,86 ") Kész!
Maximális képátló
320 cm (125,98 ") Kész!

Technológia

Fényforrás
Lézer Kész!
Fényerő
2 500 ANSI lm (2 000 ISO lm) Kész!
Lámpa élettartama ECO módban
20 000 óra (833,33 nap) Kész!
Zajszint
24 dB Kész!
Maximális fogyasztás
435 W Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
HDMI
2 db Kész!
További bemenetek
RJ-45 (LAN), USB 2.0, RS232 Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI Kész!
További bemenetek/kimenetek
USB, LAN, RS232 Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Mennyezetre, Asztalra Kész!
Funkció
Zoom, 3D Kész!
Felszerelés
Távirányító, HDR Kész!

Méretek

Szélesség
92,5 cm Kész!
Magasság
21,9 cm Kész!
Mélység
49,4 cm Kész!
Tömeg
35 kg Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony VPL-VZ1000ES, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony VPL-VZ1000ES černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony VPL-VZ1000ES čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony VPL-VZ1000ES schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony VPL-VZ1000ES schwarz.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ