Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Sony HDR-CX450B

Termékkatalógus
Sony HDR-CX450B
3,3 3 értékelés
Digitális videókamera - családi, CMOS érzékelő, érzékelő felbontása 2,29 Mpx, 30× optikai ZOOM, 2,95" kijelző, optikai képstabilizátor, max. videófelbontás Full HD (1920 × 1080), max. felvételi frekvencia 50 fps, térbeli videó hangbeállítás, micro SD, micro SDHC, micro SDXC és Memory Stick Micro memóriakártyával kompatibilis, max. SD kártya méret 256 GB, támogatott formátumok JPEG, H.264, MP4 és MPEG, HDMI kimenet, Wi-Fi, töltőkábel/adapter a csomagban, tápellátás típusa akkumulátor
Kód:  OT116d01 Termékszám:  HDRCX450B.CEN Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony HDR-CX450B

A Sony Handycam videokamera a praktikus funkcionalitás, és könnyű kezelhetőség mellett képes nagy felbontású Full HD videófelvételeket készíteni, így később zavartalanul élvezheted emlékeidet. Az Optikai SteadyShot intelligens Aktív móddal minimalizálja a rázkódást és remegést. A legújabb technológiákra épülő BIONZ X processzor segít természetes színeket, és valószerű képminőséget biztosítani hihetetlen számítási kapacitásával. Egy megfelelő okostelefonnal, vagy egy WiFi routerrel élő adást is közvetíthetsz Ustream-en keresztül.

Legfontosabb jellemzői

  • Prémium felvételi formátum XAVC S
  • Intelligens aktív mód optikai képstabilizátorral
  • Lokkolható autofókusz
  • Automatikus szélzaj csökkentés
  • Mikrofon 5.1 csatornás felvételhez
  • A kettős felvétel lehetővé teszi, hogy videófelvétel közben készíts fotókat
  • Time-Lapse

Megbízható felvételek arcfelismeréssel

A prémium XAVC S formátum egy professzionális használatra tervezett algoritmuson alapszik, amely kiváló tömörítést, és lélegzetelállító minőséget garantál. A kamera ezen kívül képes automatikusan optimalizálni a fókuszt, az expocíziós értéket, és a színeket. Ha szeretnéd, hogy egy adott személy különös figyelmet élvezzen, csak érintsd meg az arcát az érintőképernyőn. Ha az alany elhagyja a képet, a kamera megjegyzi az arcát. Amint újra belép a képbe, újra az övé a kiemelt figyelem.

Kis gyújtótávolság, nagy látószög

Akár videóról, vagy fotóról van szó, a nagy látószögű objektív lehetőséget biztosít, hogy jobb felvételeket készíthess tájakról, vagy belterekről, ahol nincs elég helyed, hogy egyszerűen kicsit hátrébb menj. A videókamera akár 26,8 mm-es gyújtótávolságú nagy látószögű anyagot is képes rögzíteni (16:9-es képarány) széles módban.

A legjobb pillanatok automatikus kiemelése

Videóidat azonnal visszanézheted a kiváló minőségű LCD kijelzőn, amely kiemelkedő kontraszttal, és széles látószöggel kecsegtet. A kijelzőt használva könnyen és egyszerűen vezérelhetsz különböző funkciókat és teljesítménybeállításokat. A sokoldalú Highlight Movie Maker videószerkesztő szoftver számos olyan opcióval rendelkezik, amelyek időt spórolnak meg neked videószerkesztéskor.

Kettős videófelvétel

A Sony HDR-CX450B egyik legjobban várt tulajdonsága a két videó szimultán rögzítése – egyik a legjobb minőségű XAVC S vagy AVCHD tömörítéssel, a másik pedig klasszikus MP4 formátumban, amely a tömörítésnek hála azonnal készen áll, hogy megoszd valamelyik közösségi oldalon. A nyers videó rendelkezésedre áll, hogy később megszerkeszd egy videóvágó szoftverrel.

 

Paraméterek

Típus és működés

Típus
Családi Kész!
Jellemzők
Optikai képstabilizátor, Arcfelismerés, Érintéses vezérlés, Vezeték nélküli Kész!

Videó paraméterei

Kimenetek

Audio/Video
HDMI Kész!
Adat interfészek
Wi-Fi Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Sony NP-FV50 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
195 g Kész!
Szélesség
5,7 cm Kész!
Magasság
5,95 cm Kész!
Mélység
12,8 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma
Töltőkábel/adapter Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony HDR-CX450B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony HDR-CX450B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony HDR-CX450B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony HDR-CX450B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony HDR-CX450B.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ