30 dnů na vrácení Samsung HU AV launch

Sony HT-A7000 + SA-RS5 hátsó hangszórók

Termékkatalógus
Sony HT-A7000 + SA-RS5 hátsó hangszórók
4,5 7 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Szett - egy soundbarból és hátsó hangszórókból áll, Sony HT-A7000 soundbar 7.1.2, 500 W teljesítmény, HDMI (1× bemenet, 2× kimenet), optikai digi audio (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, 4K Video Pass, ARC, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS-HD Master Audio, DTS-ES, DTS 96/24, Dolby Digital, Spotify, távirányító, Sony SA-RS5 aktív hátsó hangszórók, 180 W teljesítmény, az akkumulátor élettartama akár 10 óra, aktív vezeték nélküli mélynyomó, hangszóró csatlakozók, Bluetooth
Technológia
Bemenetek
784 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  GS474d8dset3 Termékszám:  BUNDLE Gyártó honlapja:
Sony HT-A7000 + SA-RS5 hátsó hangszórók 784 490 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Sony HT-A7000 + SA-RS5 hátsó hangszórók

Élvezd a Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar kiváló minőségű térhatású hangzását

Szereld fel nappalidat egy kiváló minőségű soundbarral, és élvezd a térhatású hangzást, mintha csak moziban lennél. A Sony HT-A7000 7.1.2 összesen 500 W teljesítménnyel rendelkezik. A soundbar belsejében 7 hangszóró és egy kettős mélynyomó található. Mindez egy fejlett technológiájú sorozattal együtt biztosítja a valósághű térhatású hangzást. Csak dőlj hátra, és élvezd a hangzást - a két felfelé néző hangszóró a hátad mögül is eljuttatja hozzád a hangot. A mélynyomó a változatosság kedvéért a mély basszusról gondoskodik. Csatlakozz a Sony HT-A7000 7.1.2 soundbarhoz Bluetooth-onkeresztül, hogy kedvenc zenéidet korlátozások nélkül megoszthasd. Ugyanilyen egyszerűen csatlakoztathatod a soundbart WiFi-n keresztül a hálózaton lévő további okoseszközödhöz is, amelyekről szintúgy zenéket játszhat le.

Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar

Minőségi hangzás még felülről is

A Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar virtuális térhatású hangtechnológiát használ. Ez lehetővé teszi, hogy a soundbar függőleges térben is hangpozíciót hozzon létre. Így további mennyezeti hangszórók nélkül élvezheted a 3D hangzást. A Dolby Atmos és a DTS technológia: X, valamint a Vertical Surround Engine technológia más formátumoknak is valósághűbb, illetve többdimenziós hangzást kölcsönöz.

Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar

A Sony HT-A7000 7.1.2 hangszóró nagyszerű térhangzást biztosít

Az egyedülálló hangmező-technológia csak az elülső hangszórókat használja a Sony HT-A7000 7.1.2 soundbaron, hogy virtuális térhangzást hozzon létre, így a hang mindkét oldalról eljut hozzád.

A Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar egyes elemei

  • Felfelé néző hangszóró - a Sony soundbar hangja felfelé is irányul, ahol visszaverődik a mennyezetről. A Vertical Surround Engine technológiával kombinálva térhatású hangzást élvezhetsz.
  • Magassugárzó - a hangnak a falakról és a mennyezetről való visszaverődésével a térhatású hangzás igazán jellegzetes lesz. A kiváló minőségű magassugárzókkal és az S-Force PRO Front Surround technológiával a hangzás nagyszerű szintet ér el.
  • Beépített kettős mélynyomó - a magas hangnyomás tiszta, mély basszust biztosít. Ezt a membrán különleges formájával és kiterjesztésével érték el.
  • Öt elülső hangszóró - A speciálisan tervezett hangszórók minőségi hangzást produkálnak minimális torzítással.

A Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar speciálisan kialakított hangszórókkal rendelkezik

A Sony HT-A7000 7.1.2 felfelé néző hangszórókat, mélynyomót és egy előlapi hangszórót kínál. Ezek mindegyike az X-Balanced hangszóróegységgel van felszerelve. Minden hangszóró speciális téglalap alakú, amely maximalizálja a membrán felületét, és erősebb basszust biztosít. Ez a műszaki megoldás csökkenti az elhajlást az akusztikus hangnyomás fenntartása mellett. A hangok így sokkal kevesebb torzítással őrzik meg tisztaságukat.

A tömörített fájlok visszaállítása valós időben történik

A Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar teljes mértékben kihasználja az Edge-AI mesterséges intelligenciát, amely a DSEE Extreme technológiát használja a tömörített digitális zenefájlok felbontásának valós idejű növelésére. Ezzel a soundbarral széles spektrumú hangzást kapsz. A zenehallgatás élménye immár teljes és sokkal gazdagabb lesz.

A Sony HT-A7000 7.1.2 kiemelkedik a hangmező optimalizálásában

A soundbar beépített mikrofonokkal van felszerelve, amelyek segítségével az opcionális hangszórókat könnyedén elhelyezheted a szobában. A Sony HT-A7000 7.1.2 pontosan méri az egyes hangszórók helyzetét függőlegesen és vízszintesen, és a hangzást a szoba pontos helyzetéhez igazítja. A még gazdagabb hangzás elérése érdekében a Sony HT-A7000 7.1.2 soundbarhoz opcionális hangszórók vagy mélynyomók is csatlakoztathatók a Sony széles kínálatából. A hangmező optimalizálásával kombinálva a filmek és tévéműsorok hallgatása és nézése lélegzetelállító élményt nyújt.

A soundbar hangja össze lesz hangolva a tévében látható eseményekkel

A Sony HT-A7000 7.1.2 az Acoustic Center Sync technológiát használja, hogy a párbeszédet onnan halld, ahol a szereplő éppen áll a jelenetben. A képernyőn zajló történések és a hangok összehangolása fokozza a változatos tartalmak megtekintésének élményét.

Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar

A Sony HT-A7000 7.1.2 nagyszerűen működik a Sony BRAVIA televíziókkal

A Sony BRAVIA televíziók beépített, felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkeznek, amely a soundbar csatlakoztatásakor egy soundbar beállítási menüt is tartalmaz. Ezentúl minden üzemmód, hangmező beállítás és hangerő beállítás csupán gyerekjáték lesz.

Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar

A Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar hangsáv pozíciójának könnyű beállítása

A soundbar könnyedén és diszkréten elhelyezhető a televízió alatt, így a Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar kialakítása egységes és összhangolt lehet a televízióddal.

A Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar minden irányban lekerekített formatervezéssel büszkélkedhet

A soundbar úgy lett megtervezve, hogy bármilyen nappali helyiségbe passzoljon, miközben illeszkedik a többi választható Sony hangszóróhoz és mélynyomóhoz. A Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar lekerekítése olyan blokkot hoz létre, amely minden irányba terjeszti a hangot.

Élvezd a zenehallgatást az egész családdal

A Sony HT-A7000 7.1.2 soundbarral mindannyian gyorsan és egyszerűen hozzáférhettek a különböző szolgáltatásokhoz. Egyszerűen játszd le kedvenc dalaidat, és oszd meg azokat szeretteiddel. Használhatod a Spotify alkalmazást, de akár albumokat és lejátszási listákat is streamelhetsz Chromecast vagy Apple AirPlay 2 segítségével.

A vezeték nélküli csatlakoztathatóság növeli a Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar használatának kényelmét

A Sony soundbar Bluetooth technológiával rendelkezik a zene, podcastok és egyéb anyagok zökkenőmentes megosztása érdekében. A streameléshez használhatod okostelefonodat, táblagépedet vagy laptopodat. A Sony HT-A7000 7.1.2 soundbarral WiFi-n keresztül is játszhat le zenéket. Ez megkönnyíti a párosítást az otthoni hálózathoz csatlakoztatott eszközökkel.

Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar

A Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar segítségével a Spotify Connect alkalmazásnak köszönhetően könnyedén lejátszhatod kedvenc dalaidat és lejátszási listáidat.

Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar

Chromecast built-in

Zene, podcast vagy rádió lejátszása okostelefonról, táblagépről vagy laptopról. Csak koppints rá, és máris megszólal a hang a Sony HT-A7000 7.1.2 soundbarból.

Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar

A Soundbar támogatja az Apple AirPlay 2-t

Egyetlen érintéssel streamelhetsz zenét és egyéb tartalmakat Apple-eszközeidről a Sony HT-A7000 7.1.2 soundbarra.

A Sony HT-A7000 soundbar intelligens algoritmusokat használ

Intelligens algoritmusok segítségével a Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar felülről érkező hangot kölcsönöz a dalokhoz vagy filmnézéshez. Ez növeli a hallgatási élményt. Az Immersive AE funkciót egyszerűen távolról, amelyet egy távirányító segítségével lehet bekapcsolni.

Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar

Az Immersive AE funkció letiltva

Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar

Az Immersive AE funkció engedélyezve

A Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar hanggal is vezérelhető

A soundbar kompatibilis a Google Assistant, a Chromecast built-in és az Amazon Alexa segítségével működő eszközökkel. A Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar hangsávot a Google Home alkalmazáson keresztül könnyedén hozzáadhatod hangszórócsoportodhoz, valamint hangvezérléssel egyszerűen beállíthatod rajta a hangerőt és más funkciókat. A Sony HT-A7000 7.1.2 soundbar másik előnye, hogy nagyon egyszerű és gyors a beállítása. A soundbart gyakorlatilag a dobozból kivéve máris elkezdheted használni. Csatlakoztasd a TV-hez HDMI eARC-on keresztül. A Sony HT-A7000 7.1.2 USB, optikai és analógbemenettel, illetve kimenettel, valamint HDMI (eARC) bemenettel is rendelkezik. Ha kompatibilis BRAVIA televízióval rendelkezel, kihasználhatod az S-CENTER OUT funkciót. Élvezd a nagyszerű térhatású hangzás élményét a Sony HT-A7000 7.1.2 soundbarral.


Sony SA-RS5 hangszórók a legújabb hangtechnológiával

A Sony SA-RS5 hangszórók a legújabb hangtechnológiát használják. Ez biztosítja a 360 Spatial Sound Mapping technológiához szükséges optimális hangminőséget és széles hangtartományt. A felfelé néző hangszórók a mennyezetről visszaverődő hangnak köszönhetően magukkall ragadó térhatású hangzást biztosítanak.

Az SA-RS5 hangszórók lehetővé teszik a vezeték nélküli használatot

A Sony SA-RS5 hangszórókat kifejezetten úgy tervezték, hogy alkalmazkodjanak a környezetükhöz. Lehetővé teszik a vezeték nélküli használatot, mivel belső akkumulátorral működnek, amely akár 10 órán át is képes működni, de akár váltóáramot is használhatsz.

Hangmező optimalizálás

Nyomd meg a hangszóróegységen az Optimize gombot a hangmező optimalizálásához. Egy kompatibilis soundbarral kombinálva intelligensen felméri a hangszórók és a mennyezet közötti távolságot az egyes hangszórókban lévő két mikrofon segítségével, így mindent gyorsan és egyszerűen beállíthatsz.

A Sony SA-RS5 a legjobb térhatású hangzást nyújtja

A Sony SA-RS5 hangszórók a minden irányú blokk koncepciót alkalmazzák. A henger forma egyetlen blokkot alkot a 360 Spatial Sound technológiával, a lapos hátlapnak köszönhetően pedig közvetlenül a falhoz csúsztathatod őket. Élvezd a valódi térhatású hangzást az SA-RS5 hangszóróknak köszönhetően!


Paraméterek

Összehasonlít

Csatlakozók

Csatlakozó típus
Hangszóró terminálok Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
180 W Kész!

Jellemzők és funkciók

Surround hangzás formátumok
Dolby Atmos Kész!

Subwoofer

Mélynyomó típusa
Aktív Kész!
Mélynyomó csatlakoztatása
Vezeték nélküli Kész!

Hátsó hangszóró méretei

Szélesség
14,5 cm Kész!
Mélység
25 cm Kész!
Magasság
13,4 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
2,4 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

További változatok Sony HT-A7000 termékhez:

719 790 Ft - 1 045 990 Ft

Sony HT-A7000 + SA-RS5 hátsó hangszórók + SA-SW5 mélynyomó

Szett - egy soundbar, hátsó hangszórók és mélynyomó, Sony HT-A7000 soundbar 7.1.2, 500 W teljesítmény, HDMI (1× bemenet, 2× kimenet), optikai digi audio (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, 4K Video Pass, ARC, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS-HD Master Audio, DTS-ES, DTS 96/24, Dolby Digital, Spotify, távirányító, Sony SA-RS5 aktív hátsó hangszórók, 180 W teljesítmény, az akkumulátor élettartama akár 10 óra, aktív vezeték nélküli mélynyomó, hangszóró csatlakozók, Bluetooth, Sony SA-SW5 aktív mélynyomó, vezeték nélküli, teljesítmény 300 W
Kosárba
1 045 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
 

Sony HT-A7000 + SA-RS5 hátsó hangszórók + SA-SW3 mélynyomó

Szett - soundbar, hátsó hangszórók és mélynyomó, Sony HT-A7000 soundbar 7.1.2, 500 W teljesítmény, HDMI (1× bemenet, 2× kimenet), optikai digi audio (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, 4K Video Pass, ARC, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS-HD Master Audio, DTS-ES, DTS 96/24, Dolby Digital, Spotify, távirányító, Sony SA-RS5 aktív hátsó hangszórók, 180 W teljesítmény, az akkumulátor élettartama akár 10 óra, aktív vezeték nélküli mélynyomó, hangszóró csatlakozók, Bluetooth, Sony SA-SW3 aktív mélynyomó, vezeték nélküli, teljesítmény 200 W
Kosárba
979 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük
 

Sony HT-A7000 + SA-RS5 hátsó hangszórók

Szett - egy soundbarból és hátsó hangszórókból áll, Sony HT-A7000 soundbar 7.1.2, 500 W teljesítmény, HDMI (1× bemenet, 2× kimenet), optikai digi audio (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, 4K Video Pass, ARC, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS-HD Master Audio, DTS-ES, DTS 96/24, Dolby Digital, Spotify, távirányító, Sony SA-RS5 aktív hátsó hangszórók, 180 W teljesítmény, az akkumulátor élettartama akár 10 óra, aktív vezeték nélküli mélynyomó, hangszóró csatlakozók, Bluetooth
Kosárba
784 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
 

Sony HT-A7000 + SA-RS3S hátsó hangszórók + SA-SW5 mélysugárzó

Szett - Sony HT-A7000 hangprojektor, SA-RS3S hátsó hangszórók és SA-SW5 mélysugárzó
Kosárba
979 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük
 

Sony HT-A7000 + SA-RS3S hátsó hangszórók + SA-SW3 mélysugárzó

Szett - Sony HT-A7000 hangprojektor, SA-RS3S hátsó hangszórók és SA-SW3 mélysugárzó
Kosárba
915 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony HT-A7000 + SA-RS5 hátsó hangszórók Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony HT-A7000 + zadní reproduktory SA-RS5. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony HT-A7000 + zadné reproduktory SA-RS5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony HT-A7000 + SA-RS5 Rücklautsprecher. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony HT-A7000 + SA-RS5 Rücklautsprecher.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ