AP+ nový vizuál Shop roku

Sony SRS-XV800, fekete

Termékkatalógus
Sony SRS-XV800, fekete
4,6 5 értékelés
Bluetooth hangszóró - aktív, 20 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, optikai digi audio, 3,5mm jack, Bluetooth 5.2, mikrofon, USB flash lejátszás, IPX4 védettségi fok, A2DP és AVRCP kodekek támogatása, kijelző, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 25 óra akkumulátor üzemidő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  GS476f33b1 Termékszám:  SRSXV800B.CEL Gyártó honlapja:
Sony SRS-XV800, fekete 220 000 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

221 690 Ft
Szett megvásárlása

Sony SRS-XV800, fekete

Tetszeni fog

A Sony SRS-XV800 Bluetooth hangszóró legfontosabb jellemzői

A hangszóró 5 magas hangsugárzóval, 2 mélyközépsugárzóval és egy nagy mélysugárzóval rendelkezik

A Sony SRS-XV800 360°-ban terjeszti a hangot

A MegaBass funkció fokozza a zene és a filmek basszus komponenseinek hatását

Használd a beépített világítást az akció beindításához

A világítás szinkronizálható a lejátszott zenével

A beépített akkumulátor akár 25 órán át is üzemelhet a hangszóróval

A gyorstöltés támogatása akár 3 órás üzemidőt biztosít mindössze 10 perces töltés után

Az USB-port a csatlakoztatott mobiltelefon töltésére használható

Egyszerű vezérlés és beállítás a Music Center alkalmazáson keresztül

Az IPX4 minősítés megvédi a hangszórót a fröccsenő víztől

Egyszerű csatlakozás Bluetooth kapcsolaton keresztül

Bluetooth Fast Pair támogatás Android számára

Két bemenet mikrofonok vagy gitárok csatlakoztatására

Sony SRS-XV800 hangszóró jellemzői

A Sony SRS-XV800 Bluetooth hangszóró minden irányba terjeszti a hangot

A nagy teljesítményű Sony SRS-XV800 Bluetooth hangszóró nagyszerű hangrendszer partikhoz és moziestekhez, mivel képes a hangot minden irányba terjeszteni - teljes 360°-ban. A hangszóró X-Balanced egységekkel rendelkezik, amelyek mély, erőteljes basszust és tiszta énekhangot produkálnak, még akkor is, ha feljebb veszed a hangerőt. A készülék elülső és hátsó részén összesen öt magassugárzó egység található, amelyek a magas frekvenciájú hangot minden irányba szétterítik. Ha a basszust szeretnéd erősíteni, csak aktiváld a MegaBass funkciót.

Parti hangszóró óriási üzemidővel

Rendezz látványos eseményeket a Sony SRS-XV800 parti hangszóróval, amely akár 25 órás akkumulátor-üzemidővel rendelkezik. Ez egyértelmű garancia arra, hogy a zene éjjel-nappal folyamatosan szólni fog. Ám ha ez mégsem lenne elég, értékelni fogod a gyorstöltési lehetőséget. Egy 10 perces töltés után a Sony SRS-XV800 hangszóró további 3 órányi lejátszáshoz elegendő energiával rendelkezik. Kialakításának köszönhetően a készülék beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas - az ergonomikus fogantyú és a stabil kerekek segítségével mozgatható. Ha kint esik az eső - ne ess kétségbe. A Sony SRS-XV800 Bluetooth hangszóró IPX4 vízálló, így egy kis zápor sem árthat neki.

A TV Sound Booster funkció minőségi hangzással tölti meg a szobát

Csatlakoztasd a Sony SRS-XV800 Bluetooth hangszórót a televíziódhoz a mellékelt optikai kábel segítségével, és élvezd az erőteljes basszust. Ráadásul a hátsó magas hangszórók szétterítik a hangot az egész szobában. Ha szeretsz filmeket nézni, a Sony SRS-XV800 mozivá varázsolja a nappalidat.

A Sony SRS-XV800 tökéletes hangulatot teremt

A hangszóró nemcsak kiváló minőségű hangzásával, hanem a lejátszott zenével szinkronizálható, stílusos világítással is képes szó szerint felrázni bármilyen eseményt. A Sony SRS-XV800 hangszóró sötétben is kezelhető az intuitív érintőpanelen keresztül. A speciális beállításokhoz használhatod a Sony | Music Center alkalmazást, amely megkönnyíti a hangbeállítások optimalizálását, a zenelejátszás, valamint a világítás mintázatának és színének vezérlését.

Sony SRS-XV800 hangszóró, mint partner minden eseményhez

Szeretnéd feldobni rendezvényedet kedvenc karaokéddal, vagy szeretnél gitározni? A Sony SRS-XV800 Bluetooth hangszóró két bemenetének köszönhetően ez is egyszerű. Akár két mikrofon is csatlakoztatható hozzájuk, vagy az egyiket gitárbemenetként, a másikat pedig erősítőként használhatod. További bónuszként a Party Connect funkcióval akár 100 kompatibilis Sony hangszórót is párosíthatsz Bluetooth-on keresztül. Ez biztosítja a szinkronizált hang- és fénytechnikát minden bulin.

Egyszerű és gyors párosítás Bluetooth-on keresztül

A Sony SRS-XV800 hangszóró csatlakoztatása az Android készülékhez pillanatok alatt megoldható a Bluetooth Fast Pair technológiának köszönhetően. Használhatod a szabványos USB-csatlakozást is. Ez nemcsak a készüléket csatlakoztatja, hanem lehetővé teszi az okostelefon töltését is a Sony SRS-XV800 Bluetooth hangszórón keresztül.

Beállítások ellenőrzés alatt

A könnyen kezelhető érintőképernyő segítségével vezérelheted az üzemmódokat, beállításokat és a világítást. A panel intuitív és praktikusan háttérvilágítással rendelkezik, így sötét környezetben is ellenőrzés alatt tarthatod a partit.

Paraméterek

Összehasonlít
Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!
Csatlakozó típus
3,5 mm Jack, Digitális optikai, USB Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!
USB
1 × Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
3,5 mm Jack, Digitális optikai, USB Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!
USB
1 × Kész!
Kimenetek
6,3mm Jack Kész!

Audio átvitel

Bluetooth verzió
5.2 Kész!
Támogatott kodekek
A2DP, AVRCP Kész!

Karakterisztika

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Sávok száma
2 sávos Kész!

Jellemzők és funkciók

Funkciók
Mikrofon, USB flash lejátszás Kész!
Vezérlés
Kijelző, iOS, Android Kész!

Védelmi fokozat

Vízállóság
IPX4 Kész!

Akkumulátor

Lejátszási idő
25 óra Kész!

Mélynyomó mérete

Szélesség
31,7 cm Kész!
Mélység
37,5 cm Kész!
Magasság
72 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
18,5 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Mobiltelefonhoz, Party, Kültéri Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomagolás

Hangszórók száma
1 db Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Ausztria, Lengyelország Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony SRS-XV800, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SRS-XV800, černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony SRS-XV800, čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SRS-XV800, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SRS-XV800, schwarz.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ