Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Speck Presidio Glitter Clear iPhone 7

Termékkatalógus
Speck Presidio Glitter Clear iPhone 7
Védőtok - karcsú és praktikus, a tok enyhén takarja a képernyőt, egyszerűen felhelyezhető, a telefon a tokban is tölthető és szinkronizálható
Kód:  SPCK004e3g Termékszám:  79989-5636
Speck Presidio Glitter Clear iPhone 7 Megszűnt

Speck Presidio Glitter Clear iPhone 7

Ez a tökéletes iPhone 7 tok az IMPACTIUM technológiával védi telefonját a sérülésektől esés esetén. Ezt a két rétegnek köszönheti - a külső réteg elnyeli az ütés erejét, belül pedig az IMPACTIUM réteg található. A tesztek azt igazolják, hogy a tok 3 méter magasságig ellenáll az esés okozta ütésnek. Ezenkívül a Speck egy kijelzővédő rendszert is szabadalmaztatott, amely minimalizálja a károk kialakulását, amennyiben a telefon a kijelzőre esne. Minden Speck márkájú termék kiváló minőségű. Tesztek bizonyítják, hogy ellenállnak a karcolódásnak, a vegyszereknek, és tökéletesen tapadnak.

A Presidio Clear tok ráadásul egy speciális karcálló réteggel is rendelkezik, a felhasznált anyag pedig ellenáll az UV-sugárzásnak, tehát a tok nem sárgul meg a napfény hatására. A Speck tokok közül a Presidio sorozat darabjai a legvékonyabbak.

Főbb jellemzők:

  • Elnyeli az ütéseket
  • UV-álló, nem sárgul
  • Védelem minden oldalról
  • Védi a hátsó kamerát
  • Vékony design
  • Karcálló felület
  • Pontos és tapadó hangerő gombok
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Speck Presidio Glitter Clear iPhone 7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Speck Presidio Glitter Clear iPhone 7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schutzhülle Speck Presidio Glitter Clear iPhone 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schutzhülle Speck Presidio Glitter Clear iPhone 7.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ