Shop roku Akvizice ApF HU

Spigen Rugged Armor Extra Black iPhone 7 Plus/8 Plus

Termékkatalógus
Spigen Rugged Armor Extra Black iPhone 7 Plus/8 Plus
5 3 értékelés
Telefon tok - Air Cushion technológia, a védőtok 1,3 mm-rel a kijelző fölé nyúlik, elnyeli az ütéseket és a rázkódásokat, a védőtok könnyen felhelyezhető és eltávolítható, megfelel a MIL-STD 810G-516.6 katonai szabványnak
Kód:  SP050h2008 Termékszám:  055CS21963 Gyártó honlapja:
Spigen Rugged Armor Extra Black iPhone 7 Plus/8 Plus Megszűnt

Spigen Rugged Armor Extra Black iPhone 7 Plus/8 Plus

A fekete színű Spigen Rugged Armor Extra Black védőtok maximális védelmet nyújt az iPhone 7 Plus/8 Plus mobiltelefonja számára. Ez az ellenálló védelem két részből áll, amelyek magas minőségű és szilárd anyagokból tevődnek össze. Ezek az anyagok gondosan lettek kiválasztva annak az érdekében, hogy maximális biztonságot nyújtsanak a rázkódások, a véletlen leejtések, a kulcstól származó horzsolások ellen és így tovább. A tok nagyon precízen készült, így nem gátolja a telefon csatlakozóihoz való hozzáférést és ezáltal a tokból sem kell kivenni. A gombok védelme a telefon oldalain minden megnyomáskor mindig megbízható. A tok kivitelezése úgy van kialakítva, hogy összhangban legyen az iPhone 7 Plus/8 Plus mobiltelefonok kivitelezésével.

A Spigen Rugged Armor Extra védőtok főbb jellemzői

  • A telefon precízen illeszkedik ebbe a fekete színű védőtokba
  • Rendkívül hatékony Air Cusion a sérülékeny részek védelme érdekében
  • Zökkenőmentes hozzáférés a csatlakozókhoz
  • Megfelel a katonai szabványnak
  • A védőtok sarkai a fokozott védelem érdekében TPU-ból készültek
  • A gombok védelme minden megnyomáskor mindig megbízható
  • Maximális kompatibilitás az iPhone 7 Plus/8 Plus mobiltelefonokkal

Ellenállóbb, mint valaha

Ez az iPhone védőtok megfelel a MIL-STD 810G -516.6 katonai szabványnak, amely több igényes tesztből tevődik össze. A fő tesztek közé tartozik az ellenállás az eséssel szemben, a változás a hőmérséklet növekedése vagy csökkenése során és az ellenállóképesség vizsgálata.

Szinte az egész telefont megvédi

Bármikor előfordulhat, hogy a telefonra felhelyezett védőtok nem akadályozza meg a kijelző károsodását, de ez a védőtok kivételes. Az összes oldalon körülbelül másfél milliméterrel a kijelző fölé nyúlik, úgyhogy ha sík vagy kissé egyenetlen talajra esik, akkor megakadályozza a talajjal való érintkezését.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Spigen Rugged Armor Extra Black iPhone 7 Plus/8 Plus
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Rugged Armor Extra Black iPhone 7 Plus/8 Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Spigen Rugged Armor Extra Black iPhone 7 Plus/8 Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen Rugged Armor Extra Black iPhone 7 Plus/8 Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen Rugged Armor Extra Black iPhone 7 Plus/8 Plus.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ