Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Spigen Thin Fit 360 Black iPhone 7

Termékkatalógus
Spigen Thin Fit 360 Black iPhone 7
4,0 1 értékelés
Védőtok - karcsú és elegáns, 360°-os lefedettséggel védi a készüléket, az elülső és a hátsó rész is polikarbonátból készült, a csomagolásban 2 db keményített védőüveg található, a telefon a védőtokban tölthető és szinkronizálható.
Kód:  SP050c1 Termékszám:  042CS21098 Gyártó honlapja:
Spigen Thin Fit 360 Black iPhone 7 Megszűnt

Spigen Thin Fit 360 Black iPhone 7

Extra védelemmel szeretné bebiztosítani az iPhone 7 mobiltelefonját? Akkor válassza a SPIGEN Thin Fit Black védőtokot, amelyet egyenesen ehhez a mobiltelefon modellhez terveztek. Ez egy rendkívül vékony, de mégis rendkívül tartós védőtok, amely polikarbonátból készült. A védőtok prémium védelemmel látja el a mobiltelefonját a karcolásokkal szemben.

A SPIGEN Thin Fit Black további előnyei a nagyon kellemes felülete és a pontos kialakítása. Ezeket azonnal értékelni fogja a felhelyezés után. A védőtok semmilyen módon sem blokkolja a kábelekhez vagy a csatlakozókhoz tartozó bemeneteket. Könnyen felhelyezhető és eltávolítható.

Amennyiben szeretné megóvni a mobiltelefont a felesleges karcolásoktól és szeretné megőrizni az új állapotát is, akkor vásároljon egy polikarbonátból készült védőtokot.

A fő előnyei

  • Extra védelem a mobiltelefon számára
  • Növeli a karcolásokkal szembeni védelmet
  • Rendkívül ellenálló és könnyű
  • Egyszerű kezelhetőség
  • Nem takarja el a bemeneteket

Miért használjon védőtokot a mobiltelefonhoz?

A mobiltelefonok védelmével már az első készülékek gyártása óta foglalkoznak. Mivel manapság a nagy érintőképernyős mobiltelefonok a trendek, ezért az igények is nőttek. Már nem csak arról van szó, hogy a mobiltelefont elrejti egy bőrből, szövetből vagy más anyagból készült védőtokba. Ha valaki felhívja Önt, akkor a válasz sokkal több időt vesz igénybe.

Önmagában a mobiltelefon használata sem kifizetődő, mivel néhány hét vagy hónap használat után már kezelheti is a kisebb repedéseket, a karcolásokat és az egyéb kozmetikai hibákat. Pontosan ezért lett tervezve a nagyon kemény polikarbonátból készült védőtok. A vékonyságának és a könnyedségének köszönhetően nem zavarja a mobiltelefon vonalait. Ha valaki felhívja Önt, akkor a mobiltelefon azonnal kéznél van. Ha néhány hónap múlva összehasonlítja a mobiltelefont védőtokkal és védőtok nélkül, akkor egyértelmű lesz, hogy ki a győztes.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Thin Fit 360 Black iPhone 7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Spigen Thin Fit 360 Black iPhone 7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen Thin Fit 360 Schwarz für iPhone 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen Thin Fit 360 Schwarz für iPhone 7.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ