Akvizice ApF HU Effaclar

Spigen Thin Fit 360 Black iPhone 7 Plus

Termékkatalógus
Spigen Thin Fit 360 Black iPhone 7 Plus
5 1 értékelés
Védőtok - karcsú és elegáns, 360°-os védelem, első és hátsó rész polikarbonát, 2db védőfólia a csomagolás része, töltés és szinkronizáció a tok levétele nélkül
Kód:  SP003c2g21r Termékszám:  043CS21101 Gyártó honlapja:
Spigen Thin Fit 360 Black iPhone 7 Plus Megszűnt

Spigen Thin Fit 360 Black iPhone 7 Plus

 

Szeretnéd biztosítani iPhone 7 Plus mobiltelefonod számára az extra extra védelmet? Válaszd a SPIGEN Thin Fit Black védőtokot, amely pont erre a telefontípusra készült. Egy rendkívül vékony (0,76 mm), mégis ellenálló polikarbonát tokról van szó, amely felülmúlhatatlan védelemt nyújt telefonodnak a karcolások ellen. A SPIGEN Thin Fit 360 Black tok másik vitathatatlan előnye a kellemes tapintású felület és a precíz kivitelezés, amit azonnal a felrakás után értékelni fogsz.Ha szeretnéd mobilodat újszerű állapotban tartani és megóvni a felesleges karcolásoktól, megéri beszerezned ezt a polikarbonát telefontokot.

A Spigen Thin Fit 360 Black iPhone 7 Plus védőtok fő tulajdonságai

  • Mobiltelefon extra védelme
  • Fokozott ellenállás a karcolások ellen
  • Rendkívül ellenálló és könnyű
  • 2 keményített üvegfólia a csomagolás része
  • Könnyen kezelhető 
  • Az összes csatlakozó jól hozzáférhető

Miért kell a védőtok az iPhone 7 Plus mobilra?

Az iPhone 7 Plus mobiltelefon védőtok nélküli használata nem kifizetődő dolog. Már néhány hét vagy hónap használat után megjlenhetnek az apró karcolások, repedések és egyéb kozmetikai hibák. Pont ezért készült ez e védőtok nagyon ellenálló polikarbonátból. Mivel vékony és könnű, nem töri meg a telefon vonalait. Bejövő hívás esetén a mobil rögtön kéznél van. Ha pár hónap használat után összehasonlítunk egy tok nélküli és egy tokban hordott mobiltelefont, rögtön láthatjuk, ki a győztes.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Thin Fit 360 Black iPhone 7 Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Spigen Thin Fit 360 Black iPhone 7 Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen Thin Fit 360 Black iPhone 7 Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen Thin Fit 360 Black iPhone 7 Plus.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ