AD květen univerzal Akvizice ApF HU

BeastPink Pink Balance, Strawberry Lemonade, 216 g

Termékkatalógus
BeastPink Pink Balance, Strawberry Lemonade, 216 g
Étrend-kiegészítő - a nők egészségének támogatása, problémás menstruáció esetén, reprodukciós támogatás, a felfúvódott has ellen, csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget, cinket tartalmaz, B9-vitamin, súly 216 g
6 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTgym465 Termékszám:  8586022215957
BeastPink Pink Balance, Strawberry Lemonade, 216 g 6 490 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

BeastPink Pink Balance, Strawberry Lemonade, 216 g

A BeastPink Pink Balance Strawberry Lemonade étrend-kiegészítőt olyan nők számára fejlesztették ki, akik menstruációjuk alatt is jól szeretnék érezni magukat, vagy szeretnék támogatni a ciklusuk rendszerességét.
A Pink Balance egy egyedülálló, pontosan a női szervezet igényeire szabott étrend-kiegészítő.Számos olyan összetevőt tartalmaz, amelyek népszerűek a hormonális egyensúlyra törekvő, szabálytalan ciklusú, puffadt hasú, problémás menstruációval küzdő hölgyek körében, de azoknak is remek, akik egyszerűen csak szeretnék magukat kényelmesebben érezni azokon a napokon is. A Pink Balance nagy része myo-inozitol. Ez egy vitaminszerű vegyület, amely általában megtalálható a szervezetünkben. Leggyakrabban azok a nők használják, akik megpróbálják támogatni hormonális egyensúlyukat. A Pink Balance-ban B9-vitamin (folsav) található. Hozzájárul a csíraszövetek növekedéséhez a terhesség alatt, az aminosavak megfelelő szintéziséhez, a vérképzéshez, és szerepet játszik a sejtosztódás folyamatában is. Ezért fontos, hogy ebben az életszakaszban figyelemmel kísérjük az optimális bevitelt. Ezenkívül hatással van az immunitás és a psziché működésére, valamint hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez. Ezért is lehet megfelelő a B9-vitamin bevitele azoknak a nőknek, akik a menstruáció alatt fáradtabbnak és általában energiátlannak érzik magukat.

A cink ugyancsak fontos szerepet játszik. Hatással van a reproduktív és kognitív funkciókra. Az immunrendszerre is pozitív hatással van. Minden nő értékelni fogja azt a tényt is, hogy hozzájárul az egészséges haj, köröm, csontok és bőr fenntartásához. A cinket nem véletlenül kapcsolják össze a női szépség és a fiatalos megjelenés elősegítésével. Azonban azok, akiknek a menstruáció előtt gyakori az édesség utáni sóvárgásuk, szintén jól fognak járni. Ezeket befolyásolhatja az tartalmazott ALA (alfa-liponsav) is.

A táplálékkiegészítő a fentieken túl növényi porokból és kivonatokból áll, mint például az édeskömény (Fructus Foeniculi). Ez utóbbi befolyásolhatja a premenstruációs komfortérzetet. Ezért társul hozzá például a puffadt has érzésére gyakorolt potenciális hatása, ami a menstruáció gyakori kísérőjelensége. Azok a nők, akik problémás menstruációtól szenvednek, és igyekeznek azt optimalizálni, gyakran szednek a cickafarkfű (Achillea millefolium) és a réti palástfű kivonatát (Alchemilla vulgaris) is. Női védőköpeny néven is ismert.

A BeastPink Pink Balance Strawberry Lemonade hatékony étrend-kiegészítő minden olyan nő számára, akinek menstruációs ciklusproblémái, hormonális egyensúlyhiánya, erős menstruációja van, vagy csak szeretné támogatni női egészségét. Rendszeres használata hatással lehet a reproduktív funkciókra, a pszichére, a fáradtság csökkentésére és a szervezet egyéb kulcsfontosságú folyamatainak megfelelő működésére. Ezért nagyszerű módja annak, hogy támogassuk a szervezetet, hogy a menstruációs ciklus alatt jól érezd magad. Örülni fogsz annak is, hogy jól oldódik, és remek eper íze van.

Előnyök:

  • Kiegészítő a nők egészségének támogatására
  • Problémás menstruációban szenvedő nők számára
  • Hatással van a reproduktív funkcióra
  • Hatással van a puffadt has érzésére
  • Hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez
  • A cinknek köszönhetően antioxidánsként működik
  • Támogatja a kognitív funkciókat
  • Hozzájárul az egészséges haj, köröm, csontok és bőr fenntartásához
  • A B9-vitaminnak köszönhetően hozzájárul a csíraszövetek növekedéséhez a terhesség alatt, és szerepet játszik a sejtosztódás és a vérképződés folyamatában is
  • Hozzájárul az immunrendszer és a psziché megfelelő működéséhez
  • Kitűnik finom ízével

Az aktív összetevők 1 adagolókanálban 5,4 g:
Myo-inozitol 2 g
Inulin 0,8 g
L-glicin 0,5 g
ALA 200 mg
Édesköménymag por (Fructus Foeniculi) 400 mg
Cickafark por (Achillea millefolium) 400 mg
Réti palástfű kivonat 10 : 1 (Alchemilla vulgaris) 100 mg
Kínai angyalgyökér kivonat 10 : 1 (Angelica sinensis) 100 mg
Cink 10 mg 100 %
B9-vitamin 200 µg 100 %
% = az átlagos felnőttek jövedelmi viszonyítási alapja

Ajánlott adagolás:
Keverj össze 1 adagolókanálnyit (5,4 g) 300 ml vízzel. Naponta 2-szer fogyaszd.

Figyelmeztetés:
Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. A termék nem ajánlott gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Száraz helyen, 25°C alatti hőmérsékleten tárold. Óvd a fagyos hőmérséklettől és a közvetlen napfénytől.

Összetétel

Myo-inozitol, inulin, l-glicin, Édesköménymag por (Fructus foeniculi), a cickafark (Achillea millefolium) porát, alfa-liponsav (ALA), 10:1 arányú Alchemilla vulgaris kivonat, Kínai angyalgyökér kivonat 10:1 (Angelica sinensis), cink-biszglicinát, savasságszabályozó (citromsav), aroma, sűrítőanyag (xantángumi), édesítőszer (szukralóz), színezék (cékla, béta-karotin), B9-vitamin (folsav).

Paraméterek

Forma
Finom por Kész!
Tömeg
216 g Kész!

Forma

Forma
Finom por Kész!

Csomagolás

Tömeg
216 g Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeastPink Pink Balance 216g, strawberry lemonade. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeastPink Pink Balance, 216 g, strawberry lemonade.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ