30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

BeastPink Pink Beauty Gummies, 60 kapszula

Termékkatalógus
BeastPink Pink Beauty Gummies, 60 kapszula
5 1 értékelés
Étrend-kiegészítő - az egészséges kinézetű hajért, körmökért és bőrért, elősegíti a hidratáltságot és a fiatalos bőrt, csökkenti a fáradtságot és kimerültséget, elősegíti a női szépséget, vitaminokat, ásványi anyagokat, kolint és kollagén peptideket tartalmaz, 60 gumicukor csomagonként
5 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTgym464 Termékszám:  8586022217791
BeastPink Pink Beauty Gummies, 60 kapszula 5 690 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

BeastPink Pink Beauty Gummies, 60 kapszula

A BeastPink Pink Beauty Gummies finom gumicukrok, amelyek vitaminokkal, ásványi anyagokkal és egyéb összetevőkkel vannak tele, hogy támogassák a nők szépségét és általános egészségét. A Pink Beauty Gummies egy funkcionális hatóanyag-komplexum, amely minden nőnek segít szépsége fokozásában és egyedisége hangsúlyozásában. 9 vitamin, 2 ásványi anyag, kolin és jól felszívódó kollagén peptidek kombinációja. Formája szintén nagy előny. Ezek a gumicukrok kellemes, frissítő ízűek. Szépséged népszerűsítése még soha nem volt ilyen egyszerű.

A benne lévő A és B2 vitaminok fontosak az egészséges bőr és a látás szempontjából. A C-vitamin elengedhetetlen az immunrendszer működéséhez, de hatással van a kollagén, az emberi szervezetben legnagyobb mennyiségben előforduló fő szerkezeti fehérje, a kollagén képződésére is. Elegendő mennyiségben az izom- és csontrendszer egészségével és a bőr rugalmasságával van összefüggésben. Segíthet például a ráncok megjelenésének csökkentésében is. A kollagén mennyisége azonban a szervezetben természetes módon csökken a korral, ezért az étrendből vagy étrend-kiegészítőkből történő optimális bevitelére kell összpontosítani. Ezért a gumicukrok kollagén peptideket is tartalmaznak. Ezek kisebb aminosavláncok, amelyeket beolvasztanak, hogy jobban felszívódjanak. Ez lehetővé teszi a szervezet számára, hogy maximálisan kihasználja a bennük rejlő lehetőségeket. Ezt különösen azok a nők értékelik, akik fiatalos megjelenésre és a bőr optimális hidratáltságára vágynak.

A C-vitamin önmagában, a B9- és B12-vitaminnal együtt szintén segít csökkenteni a fáradtságot és a kimerültséget. A képletben megtalálható a jól felszívódó D3-vitamin (kolekalciferol) is, ami elősegíti az egészséges csontok és izmok fejlődését. Az E-vitamin viszont segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől. Fontos szerepet játszik a B7-vitamin is, amely hozzájárul az egészséges haj és bőr fenntartásához.

A bőrre is hatással van a benne lévő jód és cink, ami segít az egészséges haj és köröm fenntartásában, valamint a termékenység elősegítésében is. Az utolsó összetevő a kolin, amely hozzájárul a normál májműködés fenntartásához. Fontos, hogy képes természetes módon méregteleníteni a szervezetet.

A BeastPink Pink Beauty Gummies egy olyan egyedülálló komplexum gumicukor formájában, amely hatékonyan segít támogatni minden nő szépségét és általános egészségét.

Pink Beauty Gummies és előnyei:

  • Egyedülálló komplexum a női szépség támogatására
  • Vitaminokat, ásványi anyagokat, kolint és kollagén peptideket tartalmaz.
  • Hozzájárul az egészséges haj, köröm és bőr megőrzéséhez.
  • Támogatja az immunitást és a kognitív funkciókat
  • Segít csökkenteni a fáradtságot és a kimerültséget
  • Támogatja a normális májműködést, ami fontos a természetes méregtelenítéshez.
  • A fiatalos megjelenésre vágyó nők számára
  • Gumicukor formájában
  • Nagyszerű íz

Három cukorka aktív összetevői:
C-vitamin 36 mg 45 %
A-vitamin 240 µg 30 %
D3-vitamin 3 µg 60 %
E-vitamin 7,2 mg 60 %
B2-vitamin 0,42 mg 30 %
B6-vitamin 0,84 mg 60 %
B7-vitamin 300 µg 600 %
B9-vitamin 120 µg 60 %
B12-vitamin 3 µg 120 %
Jód 45 µg 30 %
Cink 3 mg 30 %
Kolin 0,6 mg -
Kollagén peptidek 1,8 g -
% = az átlagos felnőttek jövedelmi viszonyítási alapja

Ajánlott adagolás:
Vegyélbe naponta 3 zselés cukorkát.

Figyelmeztetés:
Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. A termék nem ajánlott 3 év alatti gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Száraz helyen, 25°C alatti hőmérsékleten tárold. Óvd a fagyos hőmérséklettől és a közvetlen napfénytől.

Összetétel

Édesítőszerek (maltit, szteviol-glikozidok), hidrolizált kollagén peptidek, zselatin, savasságszabályozó (citromsav), színezékek (gyümölcs- és zöldségkoncentrátumok), C-vitamin (L-aszkorbinsav), aromák, növényi olajok (kókuszolaj, repceolaj), E-vitamin (DL-alfa-tokoferil-acetát), cink-szulfát, carnauba viasz, B6 vitamin (piridoxin-hidroklorid), kolin-bitartarát, B2-vitamin (riboflavin), B7-vitamin (D-biotin), A-vitamin (retinil-acetát), B9-vitamin (pteroilmonoglutaminsav), kálium-jodid, B12-vitamin (cianokobalamin), D3-vitamin (kolekalciferol).

Paraméterek

Hatás
Immunerősítésre, A szép bőrért, A körmök növekedésére és töredezésük ellen Kész!
Támogatott szervek
Bőr Kész!
Gyermekek, idősebbek mint
3 éves kortól (36 hónapos kortól) Kész!
Forma
Zselé Kész!
Tabletták/kapszulák száma
60 Kész!

Hatás

Hatás
Immunerősítésre, A szép bőrért, A körmök növekedésére és töredezésük ellen Kész!
Támogatott szervek
Bőr Kész!

Rendeltetés

Gyermekek, idősebbek mint
3 éves kortól (36 hónapos kortól) Kész!

Forma

Forma
Zselé Kész!

Csomagolás

Tabletták/kapszulák száma
60 Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeastPink Pink Beauty Gummies, 60 kapslí. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeastPink Pink Beauty Gummies, 60 kapsúl.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ