AP+ nový vizuál MPLA321484

Garmin Fenix ??3 Sapphire Szereplő Bundle

Termékkatalógus
Garmin Fenix ??3 Sapphire Szereplő Bundle
5 6 értékelés
Okosóra - Multisport GPS nézni vysocecitlivý GPS / GLONASS vevő, magasságmérő, barométer, iránytű, hőmérő, Bluetooth (smart bejelentés), Color Chroma kijelző, számítása VO2 max., Support Csatlakozás IQ, ANT + kompatibilis, a csomag tartalmazza a pulzusmérő HR Run Premium, fém szíj, volt egy zafír kristály
Kód:  SKG070e5 Termékszám:  010-01338-26 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Fenix ??3 Sapphire Szereplő Bundle

Megtévesztő megjelenés

A jól kinéző óratest alatt valójában egy Smart okosóra rejtőzik, mint a telefonja segítő keze, a kompromisszumot nem ismerő, sportteszter okosóra aktív sportolók és outdoor kalandorok számára. A Fenix 3 elődeivel ellentétben 20 grammal könnyebb és érzékeny GPS/GLONASS vevővel, valamint a színes Chroma kijelző körül új acél EXO antennával van ellátva. Az antenna a használat egész ideje alatt bekapcsolva marad, ennek ellenére Smart módban akár 6 hetet is kibír egyetlen feltöltéssel. A GPS bekapcsolásával az óra üzemmód ideje 16 - 50 óra között mozog (a GPS pont elmentésének intenitásától függően).

Legfontosabb jellemzői

  • Fejlett sportteszter egy stílusos karórában
  • Fokozottan érzékeny GPS / GLONASS vevő
  • Intervallum edzés és képzési tervek
  • Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat, Wi-Fi, ANT +
  • Online edzés napló Garmin Connect

Felügyelet alatt

Óra iránytűvel, barometrikus magasságmérővel, érzékeny GPS-el, lépésszámlálóval és egy beépített hőmérővel van ellátva. Mindezzel több szempontból részletesen figyelemmel kíséri a fizikai aktivitásodat, és széles körű edzési funkciókat kínál fel a kondíciód javítására. Állíts be egy egyszerű intervallum edzést vagy (számítógép segítségével) összetett változó hosszúságú intervallumokat és különböző riasztásokat. Futási edzésterv, kerékpározási edzésterv, valamint úszásteljesítmény kiértékelése van elkészítve. A külső nyomás változásakor a közelgő viharra figyelmeztet.

A HR pulzusmérővel a Run Premium segítségével fitnesz programodat új szintre emelheted. Például a karóra minden tevékenységet követően a szervezet regenerációjára szükséges időt ajánlja fel. Minden 10 percnél tovább tartó futási időt követően kiértékeli a max VO2 értéket és kiértékeli, milyen eredménnyel futnál le további 5 km, 10 km, félmaratont és maratont.

Garmin Connect

Az összes mért érték automatikusan rögzítésre kerül a memóriába, majd átvihető a Garmin Connect naplóba, a számítógépe vagy okostelefonba. Adatátvitelre használja az ANT + vezeték nélküli technológia, a Wi-Fi-t vagy Bluetooth-t. Garmin Connect szolgáltatás internetes edzési napló az óra által rögzített sporttevékenységeid tárolására, elemzésére és megosztására. Millió felhasználó használja világszerte, és egyszerű vezérlést kínál fel, amely teljes egészében rendelkezésre a magyar nyelven. A Connect lehetővé teszi, hogy nyomon kövesd az elért fejlődést egy bizonyos időszak alatt, valamint, hogy az elért eredményeket, és befejezett útvonalat megoszd a barátokkal és a többi felhasználóval.

Paraméterek

Megjegyzés:
» További Garmin órák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin Fenix ??3 Sapphire Szereplő Bundle Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Fenix 3 Sapphire Performer Bundle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Fenix ??3 Sapphire Performer Bundle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Fenix ??3 Sapphire Performer Bundle.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ