AP+ nový vizuál Shop roku

Goodie Aktív szén 50 g

Termékkatalógus
Goodie Aktív szén 50 g
Étrend-kiegészítő - kókuszdió héjból nyert aktív szén közvetlen fogyasztásra, méregtelenítő hatású, és alkalmas belső és külső használatra, hatása szinte megegyezik az aktív szénnel, de vegánok számára is alkalmas, abszorpciós hatása révén a gyógyászatban leggyakrabban mérgezés esetén, az iparban pedig ivóvíz előállítására használják, felszívhatja a gyógyszereket és a táplálékkiegészítőket, ezért ajánlott 2-4 órás intervallumot tartani a gyógyszerek bevétele és az aktív szén bevétele között
Kód:  SPT16539 Termékszám:  8596299010216

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Goodie Aktív szén 50 g

A kókuszdióhéjból nyert Goodie Aktív szén közvetlen fogyasztásra és otthoni kozmetikai felhasználásra készült. Alkalmas belső és külső használatra. Majdnem ugyanolyan hatású, mint a faszén, de vegánoknak is alkalmas.

Javasolt adagolás:
Keverj össze 1 teáskanál (2 g) Goodie Aktív szenet 200 ml vízzel vagy a kedvenc italoddal. A maximális napi adag 5 evőkanál (kb. 50 g) felnőtteknek, kb. 25 g gyermekeknek.
Felszívhatja a gyógyszereket és a táplálékkiegészítőket, ezért ajánlott 2-4 órás intervallumot tartani a gyógyszerek bevétele és az aktív szén bevétele között.

Használat:
étkezés: nem csak hatásai miatt népszerű, hanem az italok és ételek színesítése miatt is. Turmixokhoz, jégkrémhez vagy zabkásához is alkalmas.
a fogakra: próbáld aktív szénnel tisztítani a fogaidat. A por összekeverhető fogkrémmel vagy közvetlenül a fogkefére szórható. Ne használd túl gyakran, mert károsíthatja a fogzománcot.

Tápérték 100 g-onként:
Energiaérték: 0 kJ / 0 kcal
Zsírok: 0 g
- ebből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrátok: 99 g
- ebből cukrok: 0 g
Fehérjék: 0 g
Só: 0 g

Figyelmeztetés:
A táplálékkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Ne lépd túl a napi ajánlott adagot. Nem alkalmas 3 év alatti gyermekek, terhes és szoptató nők számára.

Tárolás:
Száraz és sötét helyen, legfeljebb 25°C-on tárold.

Összetétel

100% aktív szénpor

Paraméterek

Kinek
Felnőtteknek Kész!

Rendeltetés

Kinek
Felnőtteknek Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Goodie Aktivní uhlí 50g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Goodie Aktívn uhlie 50 g.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ