AlzaBoxy Q1 Effaclar

Goodie GrennPower Supermix BIO 150g

Termékkatalógus
Goodie GrennPower Supermix BIO 150g
Étrend-kiegészítő Adj zöld utat a testednek és az elmédnek! A zöld szuperélelmiszerek egyedülálló kombinációja nagy mennyiségű klorofillt, vitaminokat és antioxidánsokat tartalmaz. A jobb felszívódás érdekében mechanikusan megbontott kötésekkel rendelkező Chlorella hozzájárul az általános tisztuláshoz, és támogatja a máj és az emésztőrendszer működését. A spirulina segít a testsúly szabályozásában és a vércukorszint szabályozásában. A fiatal árpa a természetes forrásból származó vitamin- és ásványi anyag tartalmának köszönhetően támogatja a szervezet általános stimulációját. A nyersanyagokat nagyon kíméletes módon dolgozzák fel, nem tartalmaznak genetikailag módosított GMO-összetevőket.
Kód:  SPT16542 Termékszám:  8596299010957

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Goodie GrennPower Supermix BIO 150g

Adj zöld utat testednek és elmédnek. A Goodie GrennPower Supermix BIO négy zöld szuperélelmiszer egyedülálló kombinációja, magas klorofill- és antioxidáns-tartalommal. Segít megtisztítani, megszabadítani a szervezetet a méreganyagoktól és energiát ad. Ezek kombinálásával a természet legértékesebb anyagait kapod meg az egészséged számára. A nyersanyagokat nagyon kíméletes módon dolgozzák fel, nem tartalmaznak genetikailag módosított GMO összetevőket.

  • A BIO Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) egy édesvízi egysejtű alga. Az étrend-kiegészítőben mechanikusan megbontott kötésekkel - a jobb felszívódás érdekében. Hozzájárul az általános tisztuláshoz, és támogatja a máj és az emésztőrendszer működését. Vitaminokat, ásványi anyagokat és egyéb természetes anyagokat, például klorofillt, karotinoidokat vagy chlorella növekedési faktort (CGF) tartalmaz. Támogatja az immunitást, a vitalitást és energiát ad. Antioxidánsokat és 17 különböző aminosavat tartalmaz, beleértve az esszenciális aminosavakat, amelyeket a táplálékkal kell magunkhoz venni.
    Eredete: Tajvan
  • BIO Spirulina (Arthrospira platensis) A spirulina egy édesvízi alga, egy antioxidánsokban, vitaminokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben, enzimekben gazdag szuperélelmiszer. B12-vitamint is tartalmaz, amely ritkán fordul elő a növényvilágban. Nagy mennyiségű növényi fehérjét is tartalmaz. Segít a testsúly és a vércukorszint szabályozásában.
    Eredete: Tajvan
  • BIO Fiatal árpa (Hordeum vulgare) A fiatal árpaport fiatal árpahajtások levének kipréselésével nyerik. A levet ezután kíméletesen vákuumban szárítják. Minden tápanyag, antioxidáns és egészséget támogató anyag megmarad. A por nem tartalmaz glutént. Ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a fiatal árpa préselt leve, amely klorofillban, béta-karotinban és aktív enzimekben gazdag. Védi a sejteket a korai öregedéstől, általában véve fiatalítja a szervezetet. Aminosavtartalmának köszönhetően regeneráló képességgel rendelkezik.
    Eredete: Németország, Ausztria
  • BIO Fiatal búza (Tritticum aestivum) A fiatal búzaport fiatal búzafű levének kipréselésével nyerik. A levet ezután kíméletesen vákuumban szárítjuk. Minden tápanyag, antioxidáns és egészséget támogató anyag megmarad. A por nem tartalmaz glutént. Ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a fiatal búza préselt leve, amely klorofillban, béta-karotinban és aktív enzimekben gazdag. Összetétele hasonló a fiatal árpa levéhez. A különbség az ízben és az általános hatásban rejlik. A fiatal búza serkenti az anyagcserét és magasabb energiaértékkel rendelkezik. Eredete: Németország, Ausztria

Használat:
Adj naponta 1-3 evőkanálnyit (5-15 g) vízhez, turmixokhoz, gyümölcs- vagy zöldségitalokhoz. A sütéssel vagy a RAW-konyhában való használattal is kísérletezhetsz.

Figyelmeztetés:
A táplálékkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Ne lépd túl a napi ajánlott adagot. Nem alkalmas 3 év alatti gyermekek, terhes és szoptató nők számára.

Összetétel

BIO spirulina (Arthrospira platensis) 25%, BIO chlorella (Chlorella pyrenoidosa) 25%, BIO fiatal búza 25%, BIO fiatal árpa 25%.

Paraméterek

Kinek
Felnőtteknek Kész!
Hatás
Emésztésre, Fogyásra Kész!
Támogatott szervek
Csontok, Ízületek, Bélrendszer, Gyomor Kész!

Rendeltetés

Kinek
Felnőtteknek Kész!

Hatás

Hatás
Emésztésre, Fogyásra Kész!
Támogatott szervek
Csontok, Ízületek, Bélrendszer, Gyomor Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Goodie GrennPower Supermix BIO 150g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Goodie GrennPower Supermix BIO 150 g.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ