30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Goodie Maca 4x Power BIO kapszula 150 darab

Termékkatalógus
Goodie Maca 4x Power BIO kapszula 150 darab
Maca - új maca kapszulákban, BIO és RAW minőségben; a HPMC kapszula keményítőtől, tartósítószertől mentes, 100% növényi eredetű, alapanyaga hidroxipropil-metil-cellulóz; alkalmas vegánok számára, a kapszulák 4 fajta macát tartalmaznak - vöröset, feketét, sárgát és lilát BIO és RAW minőségben a bioaktív anyagok maximális minősége érdekében; serkenti a fizikai és mentális egészséget; a maca (Lepidium meyenii) vagy perui maca gyökér Dél-Amerika barátságtalan magaslatain terem; fitoösztrogén-forrás, támogatja a hormonrendszert, növeli a teljesítményt, fejleszti a memóriát, a szexualitást és a termékenységet férfiaknál és nőknél egyaránt
Kód:  SPT16541 Termékszám:  8596299010940

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Goodie Maca 4x Power BIO kapszula 150 darab

A Goodie Maca 4× Power BIO étrend-kiegészítő kapszula formájában biztosítja, hogy az egészségre jótékonyan ható maca szedése olyan egyszerű legyen, mint még soha. Még a kapszulában lévő új maca is ugyanazzal a BIO és RAW minőséggel büszkélkedhet. A HPMC kapszula keményítő és tartósítószermentes, 100%-ban növényi eredetű. Alapjuk a hidroxipropil-metilcellulóz. A gyártó a 4 maca fajtát, konkrétan a vörös, fekete, sárga és lila macát kombinálja ebben a táplálékkiegészítőben. BIO és RAW minőségük garantálja a bioaktív anyagok maximális minőségét, amelyek a fizikai és mentális egészséget serkentő, felülmúlhatatlan természetes erő létrehozásához szükségesek. 

Maca (Lepidium meyenii) vagy perui vízitorma 
Dél-Amerika barátságtalan magaslatain nő. Fitoösztrogén-forrásként támogatja a hormonális rendszert, a teljesítményt, a memóriát, a szexualitást és a termékenységet férfiaknál és nőknél egyaránt. A macának több fajtája létezik: a vörös, a fekete, a sárga és a lila. Ugyanarról a terményről van szó, de jellemzőik kissé eltérőek. A Goodie Maca 4× Power BIO kapszula 4 fajta maca kombinációja, ami egyedülálló étrend-kiegészítőt eredményez. Tulajdonságai és hatásai kölcsönösen támogatják egymást, és kellemes, jellegzetes íze van. A maca hatása bizonyított, nem placebo, és az emberek szerte a világon már több mint 2000 éve élvezik a hatását. A maca az egyetlen olyan növény a világon, amely ilyen magasan (akár 3000 m-en) is terem.

Javasolt adagolás: 
Egy kapszula 0,5 g macát tartalmaz, és egy adag 4 kapszula = 2 g. Naponta 1-3 alkalommal ajánlott fogyasztani. Szükség esetén, például férfiaknál, az adag növelhető. Az adagolási ütemezést az ajánlott napi adagon belül minden egyes személy maga választja meg. Az adag nem haladhatja meg a napi10g-ot. A gyártó heti 5 alkalommal vagy havonta 3 teljes héten át történő adagolást javasol.

A Maca nem alkalmas: 
Magas vérnyomásban vagy hormonérzékeny rákos megbetegedésben szenvedők (pl. mellrák, prosztatarák) esetében. 

Figyelmeztetés:  
A táplálékkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Ne lépd túl a napi ajánlott adagot. Nem ajánlott 3 év alatti gyermekek, terhes és szoptató nők számára. 

Származási ország: Peru

Összetétel

Maca por (Lepidium meyenii) 25% BIO Maca sárga, 25% BIO Maca piros, 25% BIO Maca fekete, 25% BIO Maca lila.

Paraméterek

Kinek
Felnőtteknek Kész!
Hatás
Memória és koncentráció, Menopauza idején, A nemi szervek egészségéért Kész!
Támogatott szervek
Agy Kész!

Rendeltetés

Kinek
Felnőtteknek Kész!

Hatás

Hatás
Memória és koncentráció, Menopauza idején, A nemi szervek egészségéért Kész!
Támogatott szervek
Agy Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Goodie Maca 4x Power BIO kapsle 150ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Goodie Maca 4× Power BIO kapsuly 150 ks.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ