KETOMIX Cink (30 kapszula)

Termékkatalógus
KETOMIX Cink (30 kapszula)
Cink - alapvető ásványi anyag, amely természetes módon előfordul egyes élelmiszerekben, például a vörös húsokban, gabonafélékben és hüvelyesekben.
Kód:  SPT16086 Termékszám:  8594196632791

KETOMIX Cink (30 kapszula)

A cink olyan alapvető ásványi anyag, amely természetes módon előfordul egyes élelmiszerekben, például a vörös húsokban, gabonafélékben és hüvelyesekben. Mivel az emberi szervezet nem képes saját maga előállítani, ezért táplálékkal vagy táplálékkiegészítőkkel kell bevinni a szervezetbe. Mivel a KetoMix keton diéta során tartózkodni kell a gabonaféléktől és a hüvelyesektől, a hús pedig csak korlátozott mennyiségben ajánlott, célszerű ezt az alapvető tápanyagot KetoMix cink kapszulával kiegészíteni.

  • Hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez.
  • Hozzájárul a csontok normál egészségének fenntartásához

Javasolt adagolás:
1× naponta 1 - 2 kapszula étkezés után

Cink tartalom 1 kapszulában:
25 mg

Figyelmeztetés:
Gyermekeknek, terhes és szoptató nőknek nem ajánlott. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Kövesd az ajánlott adagolást. Szobahőmérsékleten legfeljebb 25 fokon tárolható. Védd a fagytól és a napfénytől. Száraz és sötét helyen tárold. Felbontás után 1 hónapon belül használd fel.


Összetétel

Zselatin kapszula, rizsliszt, cink (cink-glükonát).

Paraméterek

Forma
Kapszula Kész!
Típus
Ásványi anyagok Kész!
Ásvány típusa
Cink Kész!

Forma

Forma
Kapszula Kész!

Típus

Típus
Ásványi anyagok Kész!

Ásványi anyagok

Ásvány típusa
Cink Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KETOMIX Cink (30 kapszula) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KetoMix Zinek (30 kapslí). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KETOMIX Zinek (30 kapsúl).
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ