AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

nagy erő

Termékkatalógus
nagy erő
Kerékpáros táska A hátsó csomagtartó tépőzárral, térfogat 20 l
Kód:  HRAa2583 Termékszám:  896374

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

nagy erő

Megerősített táska Force hátsó csomagtartó tökéletes a hosszú utazások. Térfogata 20 l, mely két részre van osztva belső zsebek is vannak, három cipzáras zseb és egy praktikus karabiner segítségével. Abban az esetben, ha a kerekek kell elmozdulni, nem probléma, hogy lazítsa a táska tépőzáras, és vigye magával. Kényelmes hordozhatóság biztosítja mellékelt állítható vállpánttal.

Oldalsó zsebek még lehet terjedését, és növeli azok mennyisége, valamint a felső része a táskát. Force Lagrou táska van ellátva, amely lehetővé teszi a bungee csatolni egy csomó más dolog, amely nem hagyott teret benne. Természetesen vannak biztonsági funkciók formájában fényvisszaverő elemek vagy csat rögzítő villog.

Műszaki adatok:

  • Méretek: 30 x 37 x 23 cm
  • Térfogat: 20 l
  • Súly: 990 g
  • Maximális kapacitás: 9 kg

Paraméterek

Zsák helye
Hátsó tartó Kész!

Zsák helye

Zsák helye
Hátsó tartó Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: nagy erő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Force Large. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Force Large. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte große Kraft. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte große Kraft.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ