30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Prologic Highgrade Thermo Suit Méret M

Termékkatalógus
Prologic Highgrade Thermo Suit Méret M
5 2 értékelés
Készlet - nadrág és kabát, minőségi, könnyű mégis nagyon meleg, vízálló (8000 mm vízoszlop magasság), megvéd bármilyen időjárásban
Kód:  JVR068964 Termékszám:  5706301556240 Gyártó honlapja:
Prologic Highgrade Thermo Suit Méret M Megszűnt

Prologic Highgrade Thermo Suit Méret M

A Prologic HighGrade termo öltözék nélkülözhetetlen felszerelési kellék azoknak, akik hosszú időt töltenek a vízparton, és szeretnék kényelemben érezni magukat. A minőségi kétrészes szett megvéd az időjárás viszontagságaitól. Strapabíró, víztaszító anyagból (100% poliészter) készítették. A teljes vízállóságot szigetelt varratok és 8000 mm-es vízoszlop magasság biztosítja. A termo ruházat puha és meleg microfleece (100% poliészter) bélést kapott, továbbá 100% poliészter töméssel is ellátták. A ruházat zöld színű.

A Prologic HighGrade termo ruházat legfontosabb jellemzői

  • Minőségi, könnyű és még meleg szett, M-es ??méret
  • A Prologic HighGrade termo öltözet 8 000 mm vízoszlop magassággal és szigetelt varratokkal rendelkezik
  • Microfleece bélés 160 g/m2 poliészter töméssel
  • Kétirányú cipzár védőszegéssel
  • Belső kézelős szárak
  • Nadrág rugalmas derékrésszel
  • Kétirányú cipzár
  • Fleece béléses zsebek a kezek felmelegítésére
  • Megerősített térdrész
  • Cipzáras betét a nadrágszárak kiszélesítéséhez

Fontos, hogy melegben legyél

A Prologic HighGrade szett része a kabát, amit állítható és leszedhető, merev sültös, bélelt kapucnival láttak el. Két irányba szétnyitható cipzárral látták el, ami kettős hajtókát kapott a szél ellen. Állítható derékrésze révén tökéletesen testre szabható. Szárait puha belső kézelővel és tépőzárral állítható külső kézelővel látták el. A Prologic HighGrade kabátnak Fleece bélésű zsebei vannak, amelyekben felmelegíthetjük a kezeinket. Összesen négy zsebe van, két nagyobb, egy cipzáras a mell részen és egy belső, szintén cipzáras.

Hogy a nadrág jól álljon

Prologic HighGrade készlet része a nadrág, amely kényelmes, rugalmas derékrészt kapott erős csatokkal. Két irányba szétnyitható cipzárja és két nagy zsebe van, további két Fleece bélésű zseb pedig hátul található, ezek ideálisak a kéz felmelegítésére. Állítható derékrésze révén tökéletesen testre szabható. A nadrágot térdnél megerősítették. A szárak vége cipzáras betéttel kiszélesíthető és tépőzárral testre szabható.

 

Paraméterek

Nemzetközi méret
M Kész!
Méret
M Kész!

Méret

Nemzetközi méret
M Kész!

Méret

Méret
M Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prologic HighGrade Thermo Suit Velikost M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Prologic HighGrade Thermo Suit Veľkosť M.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ