AlzaBoxy Q1 Shop roku

Puma hangmagasság rövidujjú póló piros XL

Termékkatalógus
Puma hangmagasság rövidujjú póló piros XL
Póló férfi ing képzés, kényelmes és gyorsan száradó, XL méret
Kód:  SPT10374 Termékszám:  4055261399765 Gyártó honlapja:
Puma hangmagasság rövidujjú póló piros XL Megszűnt

Puma hangmagasság rövidujjú póló piros XL

Puma Férfi Training Jersey garantálja a minőséget és mindenekelőtt jó érzés a képzésből. Annak érdekében, hogy a szervezet csúcsteljesítményt nyújtanak, fontos, hogy az optimális feltételeket. Funkcionális póló Puma hangmagasság ad maximális kényelmet és a minőséget. Köszönhetően egyedülálló anyagok és az alkalmazott technológiák segítenek a szervezet vattával, amely segít, hogy jobban teljesítenek.

legfontosabb jellemzői

  • XL-es méretben
  • kényelmes anyagból
  • Gyorsan száradó
  • A stílusos fodrász
  • technológia HeiQ

Az ideális társ a mindennapi edzés

Első pillantásra, akkor elfoglalja, bár egyszerű és nagyon modern fit-nyak betűk V, ami csökkenti a nyomást a nyakán. O správnou teplotu těla a její udržování se stará unikátní technologie HeiQ. Természetesen van kiváló szellőzés. Ott van még a cég logóját, amely megtalálható az első és ujjak. T-shirt jön vonzó szín, a piros és fehér színben.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Puma hangmagasság rövidujjú póló piros XL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Puma Pitch Shortsleeved Shirt red XL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Puma Pitch Shortsleeved Shirt red XL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Puma Pitch Kurzarm Shirt rot XL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Puma Pitch Kurzarm Shirt rot XL.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ