AlzaBoxy Q1 MPLA321484

SUUNTO CORE hagyományos fekete

Termékkatalógus
SUUNTO CORE hagyományos fekete
Sportóra - egyszerűen használható szabadtéri funkciókkal, található benne magasságmérő, barométer, iránytű és időjárási információk, így minden fontos információt biztosít a kinti tevékenységekhez
Kód:  KHO7279 Termékszám:  SS014809000+ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SUUNTO CORE hagyományos fekete

Kiváló minőségű, szabadtérre ajánlott férfi karóra, amely minden olyan funkciót tartalmaz, amely az aktív életmód elengedhetetlen kelléke. A sportórák tartós, fekete váza műanyagból, a szíj pedig ellenálló elasztomer anyagból készült, így egész nap kényelmes viseletet biztosít.

Az ásványi anyagból készült üveg kijelző alatt digitális kijelző található, amely egy egyszerű felületen számos hasznos funkciót kínál. A magasságmérő és a barométer mellett olyan funkciók találhatók meg  benne hőmérő, iránytő, időjárás információk és viharjelzés valamint a napkelte és napnyugta ideje. A sportúszók a víz alatti mélységet és a víz alatt eltelt időt is mérhetik vele valamint stopper és visszaszámláló is helyet kapott benne. Emellett természetesen az óráktól elvárt olyan hagyományos funkciókkal is rendelkezik, mint a dátum megjelenítése, kettős időpont megjelenítés (eltérő időzónák esetén) valamint ébresztés.

 

Az óra 30 méterig vízálló ezért akár szabadtüdős búvárkodáshoz is használható. A működésről egy hagyományos gombelem gondoskodik, ami egyszerűen kicserélhető.

 

 

Paraméterek

Üveg
Ásványi Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
64 g Kész!
Smart funkciók
Stopper Kész!

Kijelző

Üveg
Ásványi Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
64 g Kész!

Funkciók

Smart funkciók
Stopper Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUUNTO CORE REGULAR BLACK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SUUNTO CORE REGULAR BLACK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SUUNTO CORE REGULAR BLACK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SUUNTO CORE REGULAR BLACK.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ