Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Trek'n eat borscs leves

Termékkatalógus
Trek'n eat borscs leves
Tartós élelmiszer - Utazás közben, ultrakönnyű, csak víz hozzáadása szükséges, közvetlenül a dobozából fogyasztható, 1,5 adag, gluténmentes
Kód:  SPTVce0061 Termékszám:  4015753185719

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Trek'n eat borscs leves

Ha utazni készülsz és ételt kell csomagolnod, akkor az azonnal fogyasztható Trek'n eat borscs leves lesz a tökéletes választás. Ez az étel tartós és könnyen elkészíthető, bárhol és bármikor, bármilyen is az időjárás, hiszen csak víz kell hozzá. A Trek'n eat fűszeres ételek ideálisak mindenki számára, sóval és borssal. Miután ráöntötted a vizet, néhány percre rá fogyasztható is egyenesen a dobozából, ami kifejezetten ilyen kialakítású. A borscs leves egy hagyományos orosz húsétel, amely azonnal eltelít és felmelegít, alkalmas másodikként vagy egytálételként fogyasztva.

A Trek'n eat tartós élelmiszer fő előnyei

  • Ultrakönnyű élelmiszer utazók és kalandorok számára
  • Könnyen elkészíthető tartós étel, amihez csupán kis mennyiségű vízre van szükségünk
  • Védőgázas csomagolás
  • Nem szükséges az elkészítéséhez konyha
  • Kifinomult és újrahasznosítható Trek'n eat csomagolás
  • Magas élettartam hűtőberendezések használata nélkül
  • Bizonyított expedíciók
  •  

A Trek'n eat csomagolása

A Trek'n eat csomagolása nem csak rendkívül tartós és lélegző annak érdekében, hogy elkerülje a gyors ételromlást, továbbá, hogy könnyen használható legyen. Köszönhetően a lézer perforációnak és lapos aljnak tányér helyett használható, továbbá visszazárható.  A Trek'n eat gyártója nem hagyta klasszikusan élesre a sarkokat, helyette inkább kerek formát alkalmazott, így nem okoz sérüléseket a táskában és csomagtérben. A csomagolás környezetbarát, mivel újrahasznosítható
 

Specifikációk:

A csomag tartalma:
1.5 adag

Összetevők:
Burgonya-pehely (burgonya, kurkuma-színezéshez) Maltodextrin 7% marha, pálmaolaj, káposzta, 4% csirkemell, hagyma, sárgarépa, laktóz, asztali só, joghurt, zeller, póréhagyma, keményítő, fűszerek, leves ízesítő színező cékla lé, cukor, természetes aromák (zeller), marhahús, savanyítószer: citromsav; élesztőkivonat, szőlőcukor. 18,7 g szárított hús = körülbelül 71 g friss hús.

Tartalmazott allergének: laktóz, tej, zeller

Energia érték:
612 kcal

Csomag tömege:
170 g

Kész étel tömege:
720 g

 

Paraméterek

Energiaérték
2 562,32 kJ (612 kcal) Kész!

Tápértékek

Energiaérték
2 562,32 kJ (612 kcal) Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Trek'n eat borscs leves Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trek'n eat Bohatýrský boršč. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Trek'n eat Bohatýrský boršč. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trek'n eat Bohatýrský boršč. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trek'n eat Bohatýrský boršč.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ