AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Withings Activité Steel Black/White

Termékkatalógus
Withings Activité Steel Black/White
3,0 1 értékelés
Okosóra - vezeték nélküli tevékenység figyelő (alvásmérés, megtett lépések mérése, futás és úszás mérés), rozsdamentes acél, svájci számlap, automatikus időzóna-váltás, vízálló, Bluetooth 4.0, kompatibilis iOS/Android operációs rendszerekkel, akkumulátor élettartama akár 8 hónap
Kód:  FTB002e9n2d1 Termékszám:  70180101

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Withings Activité Steel Black/White

 

Activité Steel

Stílusos okosóra a hétköznapokra.

 24 órán keresztül automatikusan méri és elraktározza az addig végzett mozgás-tevékenységünket.

le
Withings activité Steel Black
 

Okosórák rozsdamentes acélból

A fejlesztéseknek köszönhetően, a karórák ma már nem csak az idő mérésére szolgálnak. Nyerjen tökéletes áttekintést napi fizikai tevékenységeiről kényelmesen, egyszerüen és stílusosan egy időben. Ha egy vonzó és elegáns designt keres minőségi kivitelezésben, amely segít megtartani fittségét és egészségét, megtalálta a megfelelő darabot.

le
Stav aktivit v procentech
 

Egyszerű kezelhetőség

Az órán nincsenek gombok, mégis komplett áttekintést ad a napi tevékenységéről. A kisebb számlapon kényelmesen követheti, hogy  hogyan  halad  a napi célokkal.

 

Hatékony alkalmazás

Az Activité Steel karóra automatikusan szinkronizálható egy ingyenesen letölthető alkalmazással. Ennek segítségével hihetetlenül részletes áttekintést kaphatunk fizikai tevékenységünkről, elégetett kalóriáinkról és alvásunk minőségéről.

le
Bluetooth propojení s aplikací
 

le
Výměnné pásky
 

Testreszabott külső

Az Activité Steel az alapkiszerelésben tökéletesen mutat, de a viszonylag nagy szinválasztékú óraszíjak között kedvére válogathat, ha úgy dönt, azt lecserélné.

Maximális stílus

 Az Activité Steel  okosórák szabványos 316L rozsdamentes acélból készültek, amelyet egy dupla íves üveg egészít ki. Szilikonpántok biztosítják a tartós kényelmet még sportolás közben is.

Az óra, amit Önnek találtak ki

Nem kell többet a sporttevékenységeinek követésével bajlódnia. Hála az intelligens algoritmusoknak, az Activité Steel okosóra automatikusan felismeri és nyomon kövti teljesítményét.

Nem csak mozgás közben, hanem alváskor is..

A fizikai aktivitás felmérése még nem minden. A Withings Activité  karóra továbbá vizsgálja és javítja az alvás minőségét. A speciálisan kifejlesztett ébresztő funkcióval, az óra gyengéden ébreszti - kezdetben alacsony, majd fokozatosan növekedő hangerővel. Alvás közben figyeli az alvásciklusokat, majd átfogó elemzéseket készít róla, ezzel megmutatja, milyen minőségű pihenésben van része. Az alvásra vonatkozó információkat is bármikor megtekintheti a mobil alkalmazás segítségével.

le
Chytré hodinky Withings activité Steel Black
 

Fő funkciói

  • Vezeték nélküli monitoring tevékenység ( lépés- és távolságmérés, kalóriaszámlálás, úszás- és alvásmérés)
  • Ne aggódjon a folyamatos töltés miatt a nap folyamán - az elem akár 8 hónapos folyamatos működést is biztosít
  • Vízi sportoknál is használható- vízállóság 50 méterig
  • Különboző alkalmazások segítségével kisebb változtatásokat javasol, hogy növeljük fizikai teljesítményünket

Paraméterek

Átlagos akkumulátor üzemidő
5 520 óra (230 nap) Kész!

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő
5 520 óra (230 nap) Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Withings Activité Steel Black/White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Withings Activité Steel Black/ White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Withings Activité Steel Black/White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Withings Activité Steel Black and White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Withings Activité Steel Black and White.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ