Shop roku Akvizice ApF HU

STANLEY - kék

Termékkatalógus
STANLEY - kék
5 1 értékelés
Thermo bögre - térfogat: 473 ml, tömege: 400 g, magasság: 200 mm, átmérő: 80 mm, szigetelő vákuum, 3 órán keresztül ellenáll a hidegnek, rozsdamentes acél, műanyag dugó, gyártói garancia a termékre 25 évig
Kód:  STN0033 Termékszám:  10-01903-003

STANLEY - kék

Ez a STANLEY thermo bögre minden utazás elengedhetetlen kelléke! Használhatod télen arra, hogy felmelegítsd kedvenc teádat, vagy kávédat, vagy nyáron hidegen tartsd frissitő italaidat! A minőségi bögre remekül illeszkedik kezed vonalához, rozsdamentes acélból készült, és kiválóan szigetel. Akasztóval is rendelkezik, ha esetleg bármikor fel szeretnéd akasztani a terméket, ráadásul tökéletesen zár, így sosem kell amiatt aggódnod, hogy az egész tartalma kiömlik a táskádban. A gyártó egy fantasztikus, 25 évig tartó garanciát vállal a bögrére, mellyel bárhová magaddal vieheted kedvenc frissítődet.

A fő előnyök

  • Kiváló minőségű anyagból
  • Robusztus és nagyon tartós
  • Vákuumos szigetelés
  • Akasztó
  • BPA-mentes
  • Egyszerű tisztítás mosogatógépben
  • Vonzó design
  • 25 év garancia

Specifikációk:

Hőállóképesség:
jeges italok: 20 órán át
hideg ital: 3 óra
meleg ital: 3 óra

Anyaga:
18/8 rozsdamentes acél, műanyag

Méretek:
magasság: 20 cm
átmérő: 8 cm

Súly:
400 g

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: STANLEY - kék
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STANLEY Termohrnek Adventure series s uchem 473 ml modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si STANLEY Termohrnček Adventure series s uchom 473 ml modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Stanley Adventure Vacuum Travel Mug 473 ml blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Stanley Adventure Vacuum Travel Mug 473 ml blau.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ