Rapture Akvizice ApF HU

SteelSeries Prime Wireless

Termékkatalógus
SteelSeries Prime Wireless
4,5 15 értékelés
Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja USB-C, vezeték nélküli USB vevőegység, USB elem, 18000 DPI érzékenység, 5 gombos, hagyományos görgő, RGB háttérvilágítás, mérete 4,24 × 6,79 × 12,53 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,08 kg
Változat
Kód:  MXS21A13 Termékszám:  62593

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SteelSeries Prime Wireless


A SteelSeries Prime vezeték nélküli gamer egér lelkes játékosok számára ideális

A SteelSeries Prime játék számítógépes egér TrueMove Pro optikai érzékelővel van felszerelve, forradalmi mágneses kapcsolókkal rendelkezik, és öt programozható gombot kínál. Az egeret az e-sport játékosok számára tervezték, akiknek minden bizonnyal tetszeni fog ergonomikus kialakítása és gombjainak elhelyezése, amely alacsonyabb terhelést jelent a csuklón. A SteelSeries Prime egér vadonatúj Quantum 2.0 vezeték nélküli technológiát használ, lényegesen stabilabb jelátvitel mellett.

SteelSeries Prime Wireless

Az SteelSeries Prime Wireless optikai kapcsolókkal rendelkezik

A SteelSeries Prime Wireless egér meghosszabbított élettartamú mágneses kapcsolókkal rendelkezik, amely akár ötször nagyobb élettartamot jelent, mint a szokásos érzékelők esetében. A gyártó 100 millió kattintásnyi élettartamot ígér.

SteelSeries Prime Wireless

Érzékeny kattintások

A kapcsolók mágneses magja észrevehető kattanás formájában ad visszajelzést számodra. Ennek köszönhetően tudni fogod, hogy a SteelSeries Prime Wireless egéren helyesen adtad ki az aktuális parancsot.

SteelSeries Prime Wireless

SteelSeries Prime Wireless egér nagyfokú érzékenységgel

A TrueMove Pro optikai érzékelő csúcsminőségű paramétereinek köszönhetően felülmúlja a versenytársak termékeit. Érzékenysége például eléri a 18 000 CPI-t és 400 IPS-t, a gyorsulás pedig akár 40 G is lehet.

SteelSeries Prime Wireless

Alacsony tömeg

A SteelSeries Prime Wireless egér tömege mindössze 69 gramm. Ez egy ideális érték, amelyet a gyártó a profi játékosokkal együttműködve alakított ki.

SteelSeries Prime Wireless

Hosszú akkumulátor-élettartam

A SteelSeries Prime vezeték nélküli egér nagyszerű beépített akkumulátorral rendelkezik, amely akár 100 megszakítás nélküli játékot is képes 1000 Hz-es frekvenciával kezelni. És a töltés? Villámgyors. Csak 15 perc, és további 40 órát játszhatsz.

A mesterek a SteelSeries Prime vezeték nélküli egeret használják

Versenyezz a legjobb játékosokkal, és használd ugyanazt a felszerelést. A minőségi SteelSeries Prime Wireless egérhez kiváló áron juthatsz hozzá.

SteelSeries Prime Wireless

A SteelSeries Prime Wireless minőségi anyagokból készül

A gyártó gondosan tesztelt anyagokat használt a SteelSeries Prime vezeték nélküli egér tervezéséhez. Ennek köszönhetően sok kemény csata után is remekül fog kinézni.

SteelSeries Prime Wireless

A SteelSeries Prime vezeték nélküli szimmetrikus gamer egér

Akár teljes ujjaiddal, vagy csak az ujjbegyekkel tartod a SteelSeries Prime Wireless egeret, mindig megfelelő hangulatot és mobilitást kapsz a hosszú és intenzív játékok közben. Ezenkívül a SteelSeries Prime Wireless egér kialakítása balkezesek számára is alkalmassá teszi használatát.




Paraméterek

Méret & súly

Szélesség
6,79 cm Kész!
Magasság
4,24 cm Kész!
Mélység
12,53 cm Kész!
Tömeg
80 g Kész!

Csatlakozás

Interfész
Vezeték nélküli USB vevőegység, USB-C Kész!

Kompatibilitás

Kompatibilitás
Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11, macOS Kész!

Egér használata

Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SteelSeries Prime Wireless Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Prime Wireless. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SteelSeries Prime Wireless.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ