Shop roku Akvizice ApF HU

Stig Cruise 145-S narancs

Termékkatalógus
Stig Cruise 145-S narancs
Összecsukható roller kerékméretek 145 mm, teherbírás 100 kg, súly 3,2 kg, kormányoszlop magassága 76 cm - 86 cm, csapágyak ABEC 7, 7 évig alkalmas
Kód:  SPTsc1070 Termékszám:  7318687433039

Stig Cruise 145-S narancs

A Stiga Cruise roller 145-S ideális kiegészítője 7 év körüli gyermekeknek, akik új élményeket és kalandokat keresnek. A kidolgozott stabilizáló rendszerének köszönhetően ez a modell biztonságos haladást garantál. A roller állítható kormánnyal rendelkezik 80 cm-től 95 cm-ig, így nem kell aggódnia, hogy egy szezon alatt kinőhető lenne. Bárki használja, a nyél hozzá igazítható, így nem kell görnyedniük. Ha esetleg olyan útszakaszhoz érne, amin nem tud áthajtani, egyszerűen hajtsa össze és vigye kézben. Biztosan örülni fog a támasztónak is, így nem kell aggódnia ha a rolleren kéne várakoznia. Terhelhetősége eléri a 100 kg-ot.

Legfontosabb jellemzők

  • Súlya mindössze 3,2 kg
  • Teherbírás 100 kg
  • Fejlett stabilizáló rendszer
  • Állítható magasságú kormányrúd
  • Összecsukható
  • Könnyű szerkezet
  • Támasztó
  • Hátsó fék
  • Alumínium-acélváz

Könnyen kezelhető minden helyzetben

A roller könnyű szerkezettel rendelkezik, alumínium-acél váza kellően merev és tartós, hogy ellenálljon minden keményebb ütközésnek, például járdára felugratáskor. A 120 mm átmérőjű  poliuretán kerekek tartósak, és igazi élmény velük a rollerezés. A sima haladást az ABEC 7 karbon csapágyak biztosítják. A haladási sebességet ön állíthatja, a hátsó fékeket használva. A kényelmes markolat puha béléssel van megerősítve. Élvezze a maximális kényelmet rollerezés közben.

Súly:
3,2 kg

Anyaga:
Alumínium / acél

Kormány magasság:
80-95 cm

Kerékátmérő:
145 mm

Csapágyak:
ABEC 7

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Stig Cruise 145-S narancs
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Stiga Cruise 145-S oranžová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Stiga Cruise 145-S oranžová.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ