Shop roku Slevy s AP+

Stiga TX, narancs

Termékkatalógus
Stiga TX, narancs
Roller - alumínium/acél felépítés, kormánymagasság: 77 cm, kerékátmérő: 100 mm, 7 éves kor felett, terhelhetőség: 100 kg
Kód:  SPTsc1077 Termékszám:  7318687451033

Stiga TX, narancs

Scooter Stiga TX azoknak készült, akik meg akarják tartanifejlesszék képességeiket és húzza ugrások és freestyle trükköket, hogy tökéletes. Hála odhledčené kialakítás könnyű használni, és ezért alkalmas igényes lovas 7 év. Maximális terhelési kapacitás 100 kg. A robogó tervezte Stiga, amely büszke a precíz kezelhetőség a legapróbb részletre is, és 1957 óta, amikor elkezdett működni a piacon ismert a magas minőségű termékek.

Legfontosabb jellemzők

  • Ajánlott freestyle
  • teherbírás 100 kg
  • súlya csak 3 kg
  • Keménység kerekek 90A
  • króm csapágyak alumínium Center
  • könnyűszerkezetes építés
  • rezisztens alumínium-acélkeret
  • fék kopását
  • Szabvány EN 14619

Biztonsági amikor teljesítő mutatványokat

Minőségi alumínium-bevonatú acél váz nagyon könnyű, de kellően merev ahhoz,ellenáll még a legkeményebb hatását. Poliuretán kerekek vannak kialakítva, hogy dolgozzon ki a nagy sebességű, ami ha teljesítő freestyle trükköket szükséges. A sima, egyenletes kört óvatosan króm kerekek ABEC 9 a legmagasabb minőséget. A tényleges sebesség lehet hangolni a futófelület-fékkel. Hála polimer fogantyúk teszi az utazás nagyon kényelmes. A kormányrúd magassága 77 cm.

súly:
3 kg

Kerékméret:
100 mm-es

Kormány magasság:
77 cm

csapágyak:
ABEC 9

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Stiga TX, narancs
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Stiga TX oranžová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Stiga TX oranžová.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ