Shop roku Akvizice ApF HU

SYOSS Purify & Care 500 ml

Termékkatalógus
SYOSS Purify & Care 500 ml
5 4 értékelés
Sampon - női, zsíros és száraz hajra, fényes hatás, hidratáló és táplálás és regenerálás, összetétel: természetes olajokkal
Kód:  VLS633 Termékszám:  9000101022698 Gyártó honlapja:

SYOSS Purify & Care 500 ml

A hatékony Syoss Purify & Care alaposan megtisztítja a hajat a felesleges zsírtól, a szennyeződésektől és az elhalt hámsejtektől. Haja egyedülállóan újjáéled. A profi hajápolástól haja selymesen sima, természetesen rugalmas és szépen csillogóvá válik. A termék regenerálja, táplálja és mélyen hidratálja a hajat. A speciális Lipid IQ technológia biztosítja a haj frissességét és megakadályozza a zsírosodást akár 48 órán keresztül. Egy megbízható sampont kap, amely tökéletesen ápolja és frissé varázsolja haját!

A sampon tulajdonságai

  • Alaposan megtisztítja haját a zsírtól
  • Mélyen hidratálja és felfrissíti a hajat
  • Táplálja és rugalmassá teszi
  • Csökkenti a töredezettséget és regenerálja a hajat
  • A haj selymesen lágy és fényes lesz
  • Felfrissíti a hajat és megakadályozza a haj zsírosodását akár 48 órán keresztül

Friss és tökéletes haj

A gyönyörű haj tökéletesen tiszta és friss. A Syoss Purify & Care  segít abban, hogy megőrizze az egyensúlyt, hatékony megoldás a túlzott zsírosodásra. Eltávolítja a zsírt közvetlenül a hajhagymáktól, erősíti a hajvégeket, és megakadályozza azok töredezését. A haj tökéletesen kezelt és friss lesz. Törődjön megfelelően a hajával, hogy mindig erős és friss maradjon!

Hajtípus:
Zsíros hajra.

Használat:
Alkalmazza nedves hajra, és finoman habosítsa fel. Mosás után alaposan öblítse le, és folytassa a megszokott hajápolást. 

Hatóanyagai:

  • Lipid IQ technológia - segít megszüntetni a zsíros hajat, táplálja és erősíti a fejbőrt
  • Argán olaj - erősíti és hidratálja a hajat
  • Panthenol - hidratálja és nyugtatja a hajat és a fejbőrt

Összetétele:
Aqua, nátrium-lauret-szulfát, betaint, nátrium-klorid, hidrolizált keratin, Prunus Armeniaca pálmamagolaj, pantenol, dinátrium-hidrogén-kókusz-amfodiacetát, glikol-disztearát, nátrium-benzoát, kokamidMEA, Parfüm, citromsav, PEG-7-gliceril-kokoát, Laureth-4, PEG -40 hidrogénezett ricinusolaj, Polyquaternium-10-hidrogénezett ricinusolaj, PEG-120 metil-glükóz-dioleát, linalool, geraniol, Butylphenyl Methylpropional, Glicerin, benzil-alkohol, hexil-Cinnamal, benzil-szalicilát, citronellol, propilén-glikol, Cl 42053.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SYOSS Purify & Care 500 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SYOSS Purify & Care 500 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SYOSS Purify & Care 500 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ