Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

SYOSS Salon Plex

Termékkatalógus
SYOSS Salon Plex
5 1 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Syoss Salon Plex sampon és lakk
Kód:  VLS1160 Termékszám:  9000101255263 Gyártó honlapja:

SYOSS Salon Plex

A Syoss Salon Plex női ajándékcsomag a tökéletesen ápolt és kifogástalan megjelenésű hajhoz készült, tartalmazza a vegykezelt és erősen igénybe vett hajra tervezett Salon Plex sampont és Salon Plex hajbalzsamot. A prémium minőségű regeneráló termékeket fodrászok közreműködésével fejlesztették ki és tesztelték. A SALONPLEX professzionális technológiával készült termékcsalád eredményesen hozza helyre a haj szerkezetét, amelynek köszönhetően a haj újra ragyogóan fényes és egészséges lesz rendszeres használat mellett. Az extra erős tartást biztosító hajlakk akár 48 órán keresztül megőrzi a frizurád formáját anélkül, hogy kiszárítaná a hajadat. A sampon behatol a hajszálakba és belülről tölti fel azokat, mérsékli a hajszálak töredezettségét. A SYOSS hajápoló kozmetikumok használatával professzionális hajápolást élvezhetsz a saját otthonodban. A SYOSS termékek mutatós ajándékszettben érkeznek, amely biztosan minden hölgyet levesz a lábáról.

A SYOSS Salon Plex ajándékkészlet főbb jellemzői

  • Ajándékkészlet nők számára a Syoss márka minőségi, regeneráló hajápoló kozmetikumaival
  • A Syoss Salon Plex sampon belülről állítja helyre és erősíti meg a hajat
  • A Syoss Salon Plex hajlakk extra erős fixálást és kevésbé töredezett hajat nyújt
  • A hatékony SALONPLEX technológia helyreállítja a haj szerkezetét, belülről tölti fel a hajat
  • Alkalmas a vegykezelt és az igénybe vett hajra
  • Salon Plex temékek, rendszeres használat mellett látható eredményekkel
  • Termékek mutatós díszdobozban a professzionális hajápoláshoz

SYOSS Salon Plex sampon 500 ml

A Salon Plex sampon belülről állítja helyre a vegykezelt és erősen igénybe vett hajszálakat, onnan tölti fel azokat. Kívülről pedig lezárja és megvédi a hajszálakat, így nagy mértékben csökkenti a haj töredezettségét. Gyengéden és eredményesen tisztítja meg a hajat, szép fényt és puhaságot kölcsönöz.

Hajtípus:
A vegykezelt és igénybe vett hajra

Sampon használata:
Vidd fel a nedves hajra és gyengéden masszírozza be. Hajmosás után alaposan öblítsd ki a hajból.

SYOSS Salon Plex hajlakk 300 ml

Az extra erős tartást biztosító Salon Plex hajlakk anélkül fixálja a hajadat, hogy kiszárítaná azt. Segítségével kevésbé töredezik a hajad és selymesen sima frizurát készíthetsz. Fodrászok közreműködésével fejlesztették ki és tesztelték, általa könnyen kifésülhető a haj, nem hagy ragacsos érzést és semmilyen nyoma nincs a hajon.

Hajtípus:
Minden hajtípusra.

Hajlakk használata:
Vidd fel egyenletesen rövid fújásokkal a száraz hajra körülbelül 30 centiméteres távolságból. Egyes tincsek megformázásához fújd rá a hajra a hajtövektől a hajvégekig, majd formázd meg a hajadat.

Összetétel

Sampon:
Aqua (water, eau), Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, PEG-7 glyceryl cocoate, Sodium chloride, Amodimethicone/morpholinomethyl silsesquioxane copolymer, Magnesium citrate, Magnesium chloride, Hydrolyzed keratin, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Steardimonium hydroxypropyl hydrolyzed keratin, Panthenol, Disodium cocoamphodiacetate, Citric acid, Sodium benzoate, Cocamide MEA,Dimethocne, Parfum (fragrance), PEG-40 hydrogenated castor oil, Glycol distearate, Hydrogenated castor oil, Laureth-4, PEG-120 methyl glucose dioleate, Linalool, Hexyl cinnamal, Propylene glycol, Laureth-23, Limonene, Trideceth-5, Sodium sulfate

Hajlakk:
Dimethyl ether, Alcohol denat., Aqua, Octylacrylamide/acrylates/butylaminoethyl methacrylate copolymer, Aminomethyl propanol, Isopropyl myristate, Parfum, Panthenol, PEG/PPG-18/18 dimethicone, Hexyl cinnamal, Butylphenyl methylpropional, Benzyl salicylate, Linalool, Benzyl alcohol, Limonene

Csomag tartalma:
SYOSS Salon Plex sampon 500 ml
SYOSS Salon Plex hajlakk 300 ml


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SYOSS Salon Plex
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SYOSS Salon Plex. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SYOSS Salon Plex.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ