Shop roku Akvizice ApF HU

Tanita BC-543

Termékkatalógus
Tanita BC-543
4,0 3 értékelés
Személymérleg - 150 kg-ig mér, 100 g-os pontosság, méri a testzsír %-ot, testvíz %-ot, izomtömeget, csonttömeget, alapanyagcserét, metabolikus kort, viszceláris zsírt, teljes fizikai állapotot, RECALL funkció
Kód:  TANOV014 Termékszám:  543 Gyártó honlapja:

Tanita BC-543

A Tanita BC-543 fürdőszobamérleg egyedülálló nem csak 100 grammos mérési pontossága miatt, hanem a test fontos paramétereinek mérése miatt is, mint amilyenek az alapanyagcsere, metabolikus kor, viscerális zsír és általános fizikai állapot. Ki tudja mérni a testzsírszázalékot, izomtömeget, a test víztartalmát és a csontok tömegét. Átlátszó küsővel és érzékelő elektródákkal van ellátva, melyek InnerScan kettős frekvenciájú technológiával és BIA bioelektromos impedancia módszerrel vannak ellátva, pontos mérési eredményeket biztosítva négy érzékelő pontja segítségével.

A mérleg képes automatikusan felismerni a felhasználót tömege alapján. Mérlegelés során különbséget tud tenni felnőttek és gyerekek, valamint sportolók között, akik legalább egy éve heti 10 órát edzenek. Négy emberre és egy vendégre kiterjedő memóriával rendelkezik. A mérleget egyedivé teszi modern megjelenése, köszönhetően az edzett üveg és króm kombinációjának, melyből készült. A könnyen olvasható, nagy méretű kijelző másodpercek alatt értesíti a mérések eredményéről.

Fő előnyök

  • Mérési pontosság 100 g
  • Méri a test alapadatait, az alapanyagcseét, metabolikus kort, zsigeri zsír mennyiségét és általános állapotot
  • Átlátszó érzékelő elektródák
  • InnerScan kettős frekvenciájú érzékelő technológia
  • BIA bioelektromos impedancia analízis módszer
  • Különbséget tesz a személyek súlya szerint - felnőtt, gyermek és sportoló
  • Memória 4 fő és 1 vendég részére
  • RECALL funkció

Fontos értékek egyedi mérése

Nagyon fontos a viscerális zsír mérése, mely a törzsben található, belső szerveket körülvelő zsírszövet mennyiségét jelenti, ami a szívbetegségek, magas vérnyomás és még sok más betegség kockázati tényezője. Az általános fizikai állapot mérése során a testzsír és az izomtömeg kerül összehasonlításra. A metabolikus kor vizsgálata összehasonlítva naptári korával jelzi az alapmetabolizmus növelésének szükségességét. A megnövelt fizikai aktivitás csökkentheti a testzsír mennyiségét, növeli az izom mennyiségét és az alapmetabolizmust, csökkentve a metabolikus kort.

Nagy segítség az egészséges életmódhoz

A mérleg rendelkezik a RECALL funkcióval, mellyel a mérések során egy gomb megnyomásával visszahívhatja a korábbi mért értékeket, hogy összehasonlítsa őket az új eredményeivel. Amennyiben egészséges életmódra törekszik, szeretne rendszeresen sportolni és ez az okos eszköz nagy segítségére lesz, mely nem csak tömegét, de más alapvető paramétereit is méri, melyek fontosak a fizikai állapot és általános egészségi állapot javításához.


További információk:

Áramellátás:
4 x AAA elem (tartozék)

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tanita BC-543
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tanita BC-543. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tanita BC-543. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tanita BC-543. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tanita BC-543.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ