Akvizice ApF HU Slevy s AP+

TAURUS Velo 3

Termékkatalógus
TAURUS Velo 3
Kerékpártartó - dönthető, 3 kerékpárra, adapterrel 4-re
Kód:  AUPRTAUT2903 Termékszám:  TAUT2903

TAURUS Velo 3

A TAURUS VELO 3 egy vonóhorogra szerelhető kerékpártartó, amelyet könnyű felszerelni, és egyszerűen fel lehet helyezni és le lehet venni a kerékpárokat. A gyors csatlakozóval ellátott kerékpártartóval három kerékpárt lehet szállítani, de adaptert is vásárolhatsz hozzá, amelynek köszönhetően eggyel több bicikli fér belé. Ráadásul a TAURUS VELO 3-al elektromos kerékpárokat is kényelmesen szállíthatsz. A pontos dönthető rendszer biztosítja a zavartalan hozzáférést a csomagtérhez. Másik előnye, hogy olyan járműveken is használható, ahol a pótkerék a hátsó oldalon található. A kerettartók lehetővé teszik a kerékpárok közötti távolság beállítását, ezáltal elkerülheted a sérülésüket. A TAURUS VELO 3 összecsukható (tároláskor helytakarékos), lezárható és összességében háromszoros lopásvédelmet biztosít. Szerszámok nélkül rögzítheted a vonóhorogra, és teherbírása 60 kg.

A TAURUS Velo 3 kerékpártartó vonóhorogra fő jellemzői

  • Három kerékpárra tervezték (teherbírása 60 kg)
  • Szerszám nélküli telepítés
  • Lezárható, háromszoros lopásvédelemmel 
  • A kerékpárok közötti távolságot be lehet állítani
  • A kerékpártartó világítása magában foglalja: a tompított fényt, az irányjelzőt, a rendszámtábla-világítást, a tolatólámpát és a ködlámpát
  • 13-pólusú dugó
  • TÜV minőségi tanúsítvány

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TAURUS Velo 3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TAURUS Velo 3.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ