AlzaBoxy Q1 Shop roku

TCL S522W

Termékkatalógus
TCL S522W
3,4 10 értékelés
SoundBar - 2.1, 200 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), AUX, Bluetooth, USB, ARC, USB flash lejátszás, Dolby Digital, kijelző, távirányító
Kód:  WK690s05 Termékszám:  S522W Gyártó honlapja:

TCL S522W

Merülj el a tiszta, mégis dinamikus hangzásban!

A TCL S522W soundbar még magasabb szintre emeli a TV hangzását. Élvezd a nagy teljesítményt, a térhatást és a kristálytiszta hangzást egyszerre! Élvezd a filmeket nagyszerű hangzásban a vezeték nélküli mélynyomó erőteljes basszusának köszönhetően! A 200 W-os teljesítménynek hála maximális hangerőn a filmek, játékok, sportok és televíziós műsorok hirtelen teljesen más dinamikával elevenednek meg. Adj rá kakaót!

Dolby Audio - magasabb tét a minőségi hangzásra

A Dolby Laboratories Audio az audio- és vizuális technológia szakértői, és az általuk kifejlesztett technológiát a mozik már évtizedek óta használják. A TCL S522W soundbarral most már otthonodban is élvezheted a nagyszerű Dolby Audio hangzást. Merülj el a filmek, tévéműsorok és játékok világában ezzel a tiszta és dinamikus hangzással!

HDMI-CEC és ARC - egy kábel és egy távirányító vezérel mindent

A TCL S522W soundbar számos csatlakozási lehetőséget kínál, mind vezetékes, mind vezeték nélküli Bluetooth-csatlakozást. Ami a soundbar és a TV csatlakoztatásához szükséges kábeleket illeti, a legjobb megoldás a HDMI-kapcsolat használata. A HDMI a lehető legjobb minőséget kínálja az összes lehetséges kábelcsatlakozás közül, és a HDMI-CEC segítségével a TV és a soundbar együttes vezérlése is kényelmessé válik. A TV-n csatlakoztasd a kábelt az ARC (vagy eARC) jelzésű HDMI-portba, és kapcsold be a HDMI-CEC funkciókat. A TV-gyártók különböző elnevezést használnak erre a funkcióra. Például a TCL TV esetében ezt a funkciót a beállításoknál a Rendszer menüpontban a "CEC funkció" alatt találod. A TCL S522W soundbar így a TV-vel együtt be- és kikapcsolható, a hangerejét pedig a TV távirányítójával szabályozhatod. 
*A TV-nek HDMI és HDMI-CEC és ARC funkcióval kell rendelkeznie

TCL soundbar vezeték nélküli mélynyomóval felvértezve

A soundbart egy nagy teljesítményű, vezeték nélküli mélynyomó egészíti ki. A vezeték nélküli technológia további nagy előnye, hogy nem kell a zavaró kábeleket végigvezetned a szobán A készüléket így bárhová elhelyezheted, ahová csak szeretnéd, hogy a hang tökéletesen körülvegyen, és élvezhesd az erőteljes basszust.

TCL S522W SoundBar

Kényelmes, vezeték nélküli Bluetooth 

A TCL S522W soundbar nemcsak a TV nagyszerű társa, de a mobiltelefonokkal, táblagépekkel és általában a mobileszközökkel is remek barátságot ápol. A dinamikus és tiszta zenei hangzás elérésének legkényelmesebb módja a kábeleket nem igénylő, vezeték nélküli Bluetooth használata.

TCL S522W SoundBar

A TCL soundbar egyszerűen telepíthető és elhelyezhető

A TCL S522W könnyen társítható a TV-vel és a vezeték nélküli eszközökkel. Ha például nem fér el a TV-d alatt az állványon, akkor a falon is elhelyezheted. A fali rögzítő készletet a csomag tartalmazza.


Paraméterek

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!
Szín
Fekete Kész!
Csatornák száma
2.1 Kész!
Csatlakozó típus
3,5 mm Jack, AUX, Digitális optikai, HDMI Kész!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
2.1 Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
3,5 mm Jack, AUX, Digitális optikai, HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!
USB
1 × Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
200 W Kész!
Sávok száma
3 sávos Kész!

Subwoofer

Mélynyomó típusa
Aktív Kész!
Mélynyomó csatlakoztatása
Vezeték nélküli Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
80 cm Kész!
Mélység
9,9 cm Kész!
Magasság
7 cm Kész!

Mélynyomó mérete

Szélesség
16,5 cm Kész!
Mélység
29,8 cm Kész!
Magasság
24 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
3,6 kg Kész!

Bemenetek

Optikai digitális audio
1 × Kész!
3,5 mm jack
1 × Kész!

Kimenetek

HDMI
1 × Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TCL S522W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TCL S522W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TCL S522W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TCL S522W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TCL S522W.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ