Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

TECHNAXX MusicMan BT-X11- kék

Termékkatalógus
TECHNAXX MusicMan BT-X11- kék
5 1 értékelés
Bluetooth hangszóró - hordozható, Bluetooth 3.0, beépített kihangosító és headset, stílusos tartó, szilikon tok, víz-, por- és ütésálló, 300mAh akkumulátor, microUSB-kábel
Kód:  MK001q5c Termékszám:  4464

TECHNAXX MusicMan BT-X11- kék

A MusicMan BT-X11 hangszórót bárhová magaddal viheted, akár a fürdőszobába is. A vezeték nélküli Bluetooth kapcsolattal és stílusos szilikon tokjával ez az eszköz tökéletes útitársad lehet. A beépített mikrofonnak köszönhetően a hands-free telefonos funkció is elérhető. A design pedig magáért beszél!

Legfontosabb jellemzők

  • Könnyű zeneátvitelt biztosító Bluetooth kapcsolat
  • Stílusos tartó a sima felületeken
  • Jól tapadó szilikon tok
  • Kihangosító üzemmód beépített mikrofonnal
  • Beépített, újratölthető Li-Polimeres 300 mAh (3,7 V) akkumulátor
  • Biztonságosan felakasztható az erős kampó segítségével
  • Ideális utazásokhoz, könnyen telepíthető, kristálytiszta hangzás

Bluetooth - a vezeték nélküli zeneátvitelhez

A hangszóró nem igényel vezetéket a zenelejátszáshoz. Egyszerűen párosítható okostelefonnal, tablettel, laptoppal és más Bluetooth támogatású eszközzel. Ha nem áll rendelkezésre ilyen eszköz, akkor a hagyományos 3.5 mm-es jack csatlakozót is használhatod. A hosszan tartó zenehallgatást az újratölthető akkumulátor biztosítja, amelynek üzemideje akár a 4 órát is elérheti, töltése pedig egyszerűen, microUSB kábelen keresztül lehetséges.

A fürdőszobába és a természetbe

A hangszóró a speciális IPX5 szabvány szerinti vízálló kialakítással rendelkezik, emellett por- és ütésálló. A csomag tartalmaz egy stílusos, sima felületekhez alkalmas szilikon tokot valamint egy kampót, amellyel a hangszórót bárhol, például a fürdőszobában is felakaszthatod és a habfürdőben való relaxálás közben is hallgathatod kedvenc zenéidet. A Bluetooth hatótávolsága 10 méterre terjed ki, így akár a másik szobában lévő telefonodról is játszhatsz le zenét a hangszórón keresztül. A kampó segítségével az eszközt a hátizsákodra is felakaszthatod, ezáltal kedvenc zenéid mindenhová elkísérhetnek.

Minőségi kidolgozás

A hangszórót egyszerű kezelni, a jól tapadó szilikon tok pedig könnyű kézbe fogást biztosít. A teljes kikapcsoláshoz egy külön gomb áll rendelkezésre. A hangszóró kimeneti összteljesítménye 3 W, amely egyenletes működést ígér, az akkumulátort pedig rács védi a károsodástól. A MusicMan BT-X11 már első ránézésre is figyelemreméltó külsővel bír.


További információk:

A csomag tartalma:
MusicMan® NANO Bluetooth SoundStation BT-X11
Micro USB kábel
Kampó
Tartó a sima felületeken
Használati útmutató

Műszaki adatok:
Bluetooth hatótávolsága ~ 10 m (nyílt területen)
Az akkumulátor töltési ideje: ~ 1,5-2 óra
Akkumulátor lejátszási idő: ~ 4 óra (közepes hangerő)
Akkumulátor lejátszási idő: ~ 2-2,5 óra (maximális hangerő)
Meghajtó: átmérő 31 mm, 4 ohm, 3 W
Bemenet: 20 mV - 500 mV
Frekvencia: 180 Hz - 16 kHz
Működési hőmérséklet: -10 ° C - +50 ° C

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TECHNAXX MusicMan BT-X11- kék
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TECHNAXX MusicMan BT-X11 modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TECHNAXX MusicMan BT-X11 modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TECHNAXX MusicMan BT-X11 blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TECHNAXX MusicMan BT-X11 blau.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ