Shop roku Akvizice ApF HU

TECHNAXX MusicMan Maxi BTX-X10 fekete

Termékkatalógus
TECHNAXX MusicMan Maxi BTX-X10 fekete
5 1 értékelés
Bluetooth hangszóró - 50 W teljesítmény, Bluetooth 4.0, beépített MP3 lejátszó, mikrofon, microSD foglalat (max. 32 GB), 3,5 mm-es jack bemenet, 2600 mAh-s akkumulátor
Kód:  MK001t82b Termékszám:  4459
TECHNAXX MusicMan Maxi BTX-X10 fekete Megszűnt

TECHNAXX MusicMan Maxi BTX-X10 fekete

 

Mozdulj ki a négy fal közül és vegyél részt zenével teli szórakoztató szabadtéri pillanatokban.  A kicsi, de erősteljes hangszóró tele van a lehetőségekkel,  hogy akár nagy rendezvényeken is használni tudd.  Az alap természetesen a beépített MP3 lejátszó, USB csatlakozóval  és micro SD kártya tárhellyel, de mint ahogy a mai modern rendszerek, Bluetooth vezeték nélküli csatlakozásra is képes, illetve a  fejhallgató-csatlakozó bementtel rendelkező lejátszók is használhatóak vele.   Bárhol is tárolod a zenéidet, a TECHNAXX MusicMan Maxi BTX-X10 vezeték nélküli hangszóróval minden lehetőség nyitva áll.

Legfontosabb jellemzők

  • Cube hordozható audio rendszer 50 W (10 W RMS)
  • MP3 lejátszó USB és micro SD kártya tárhely
  •  Bluetooth vezeték nélküli csatlakozás
  • Univerzális AUX bemenet
  • Karaoke funkció vagy kihangosítás
  • FM rádió antennának köszönhetően jobb vétel
  • Kényelmes kezelés a kijelző és a távirányító segítségével
 
Nagyszerű összjáték

A hangszóró hangerejével nem csak barátaid társaságát élvezheted, hanem zenei produkciókban is részt vehetsz és  szórakoztató pillanatokkal teli élményekkel is gazdagabb lehetsz. Használd a mellékelt mikrofont és karaoke funkciót az azonnali élményhez.  A hangszórók 5 órán keresztül bírják a maximális hangerőt, ami elegendő egy kellemes estéhez vagy délutánhoz.  Kis tömegének és fogantyújának köszönhetően könnyű kezelni és szállítani.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TECHNAXX MusicMan Maxi BTX-X10 fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TECHNAXX MusicMan Maxi BTX-X10 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TECHNAXX MusicMan Maxi BTX-X10 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TECHNAXX MusicMan Maxi BTX-X10 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TECHNAXX MusicMan Maxi BTX-X10 schwarz.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ