Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

TECHNAXX MusicMan MIDI - Kék

Termékkatalógus
TECHNAXX MusicMan MIDI - Kék
4,8 5 értékelés
Bluetooth hangszóró - hordozható, sztereó, FM rádió, beépített MP3 lejátszó, AUX bemenet, beépített 600mAh akkumulátor, támogatja a microSD kártyákat 32 GB-ig, USB
Kód:  MK001s9b Termékszám:  3557 Gyártó honlapja:

TECHNAXX MusicMan MIDI - Kék

 

A MusicMan MIDI stílusos hordozható sztereó hangszóró veled lehet bárhol és bármikor. Rendelkezik egy beépített akkumulátorral, így ideális utazáshoz vagy kültéri tevékenységekhez is, mint például egy kirándulás. Elkápráztatja kiváló minőségű hangvisszaadásával, amelyet különféle eszközök széles választékából képes fogadni. Emellett extraként megemlíthetjük stílusos tervezését és a gondosan kialakított alumínium szerkezetet.

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló minőségű sztereó hang
  • Lejátszás USB-ről és MicroSD kártyákról
  • Jack (3,5mm) bemenet
  • Modern design
  • Alumínium szerkezet
  • Akkumulátor: 5 óra (USB), 6 óra (MicroSD)
  • 600 mAh lítium akkumulátor (4 óra töltési idő)

Csatlakoztassa bármihez

Egyszerűen csatlakoztassa egy USB foglalathoz vagy helyezzen bele egy MicroSD (32GB-ig) memóriakártyát és máris kezdődhet a szórakozás! Hangszóró rengeteg eszközről támogatja a zenék lejátszását, beleértve a mobiltelefonokat, iPhone, iPad, MP3/CD/DVD-lejátszók vagy laptopok. És FM rádiót is hallgathat róla. 

Hosszú akkumulátor-élettartam

Egyszerűen irányíthatja, hogy mit hallgat az adott percben. Található rajta lejátszás/szünet/leállítás, vissza- és előre tekerés és hangerőszabályzó gomb is. Illetve található rajta egy gomb, amivel teljes kikapcsolhatja. Hangszóró nem sérül a gyakori érintések hatására, ugyanis egy rács védi a kellemetlen sérülések ellen. A beépített akkumulátor kapacitása 600 mAh, amely körülbelül 5-6 óra folyamatos lejátszáshoz elegendő. Így tekintélyes ideig leszel képes zenét hallgatni az iskola szünetekben vagy egy baráti összejövetel alkalmával.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TECHNAXX MusicMan MIDI - Kék
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TECHNAXX MusicMan MIDI modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TECHNAXX MusicMan MIDI modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TECHNAXX MusicMan MIDI blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TECHNAXX MusicMan MIDI blau.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ