Shop roku Akvizice ApF HU

Dino Térkép és a világ hét csodája

Termékkatalógus
Dino Térkép és a világ hét csodája
Puzzle - 1500 darab, ajánlott 15 éves kortól
Kód:  HRAa7821 Termékszám:  8590878551565 Gyártó honlapja:

Dino Térkép és a világ hét csodája

Nagy türelem, gyakorolj és csináld. Talán kezdettől fogva úgy érzed, hogy Hamupipőke elfogadja a játékokat, de biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan navigálhatsz, és összecsomagolhatod a rejtvényt. Csak rakd ki az 1500 puzzle-et, amihez tartozik, és az eredmény megéri. Keretes puzzle A térkép és a világ hét csodája, és díszíti a szoba falát.

A fő előnyök

  • puzzle masszív, tartós kartonból
  • Cseh termelés
  • elektronikus kimenet ellenőrzi puzzle teljességét
  • szórakozás az egész család számára vagy akár az egyén számára
  • vonzó képek
  • 1500 db
  • ajánlott 15 éves kortól

Puzzle az egész családnak

Jigsaw térkép és a világ hét csodája a nézd meg a térképet a régi világot és a hét csodát. Puzzle egy cseh termelés és a teljesség szorosan nyomon követi az elektronikus kimenet a termelésben. A Logikai alkotja 1500 darab kemény és tartós kartonból magas minőségű.

Méretek:
84 × 60 cm

Hagyd az agyad tétlenül

Puzzle térkép és a világ hét csodája 1500 kiváló puzzle-darabokat, hogy nem csak szórakoztatni. Összerakhatod a családod vagy a barátod társaságában. A puzzle-nek minden bizonnyal örülni fognak azok, akik inkább magányosak. A puzzle idő gyorsabban repül, mint amennyit csak akar. És tudod, hogy egy puzzle építése tökéletes edzés az agyad számára? Edzed a türelmet, pontosságot, logikát, észlelést és memóriát.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dino Térkép és a világ hét csodája
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Mapa a sedm divů světa. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mapa Dino a Sedem divov sveta. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino Mapa a sedm divů světa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino Mapa a sedm divů světa.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ