AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Tesla Smart Air Purifier Mini

Termékkatalógus
Tesla Smart Air Purifier Mini
4,1 19 értékelés
Légtisztító - 120 m³/h légtisztító teljesítmény, 30 W teljesítményfelvétel, 14 m² max. ajánlott szobaméret, maximális zajszint 55 dB(A), részecskeszűrő, UV lámpa, titán dioxid, HEPA, karbon, katalitikus porszűrő, funkciók: időzítő, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: távirányító, gyerekzár, mosható szűrő és érintőpanel, méret: 31 × 24,3 × 24,3 cm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
29 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  TESCV013 Termékszám:  TSL-AC-AP1207
Tesla Smart Air Purifier Mini 29 490 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Tesla Smart Air Purifier Mini

Úgy érzed, nem tudsz megfelelően lélegezni otthon? Akkor tökéletes választás számodra egy ilyen modern Tesla Smart Air Purifier Mini levegő tisztító. Eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. Ez a légtisztító készülék allergiásoknak hatékonyan semlegesíti nemcsak a különböző szennyeződéseket, hanem az összes allergént is. Hatékonyan javítja a levegő minőségét, miközben nagy mértékben csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. Az innovatív technológia és a hatékony részecskeszűrő, UV-lámpás szűrő, titán-dioxid szűrő, HEPA, katalitikus, por, szén szűrő lehetővé teszi, hogy minden lélegzetvételeddel tiszta és friss levegőt élvezhess. Ez a praktikus mobil segédeszköz 14 alapterületű helyiségekbe megfelelő. Stílusos megjelenésén kívül olyan modern funkciókkal rendelkezik, mint automatikus üzemmód, időzítő, levegő ionizálás és éjszakai mód.

Légtisztító Tesla Smart Air Purifier Mini Lifestyle
Légtisztító Tesla Smart Air Purifier Mini Jellemzők/technológia

Tesla Smart Air Purifier Mini levegőtisztító legfontosabb jellemzői

  • Egy ilyen Tesla Smart levegőtisztító gép megszabadít a mindig jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól
  • Megszabadulhatsz vele a levegőben lévő allergénektől is
  • Szűrő típusa: HEPA, szén, por, katalitikus, UV sugárzás, részecskeszűrő és TiO2
  • 14 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására megfelelő
  • 120 m³/h teljesítményű
  • A hozzáadott levegő ionizációs funkció hatékonyabbá teszi az egész folyamatot
  • A tisztítási intervallum beállítható az időzítővel
  • A szűrő könnyen mosható
  • A légtisztítót a mobilalkalmazáson keresztül egyszerűen vezérelhetjük
  • Együttműködik olyan technológiákkal, mint Wi-Fi
  • Érintésvezérlés
  • Levegőminőség-érzékelővel felszerelve
  • Egy ilyen hasznos Tesla Smart légtisztító készülék teljesítménye 30 W
  • A kibocsátott legmagasabb zajszint 55 dB(A)

Bármikor számíthatsz erre a nagy teljesítményű légtisztítóra a méltán népszerű Tesla Smart gyártótól

Egy ilyen praktikus Tesla Smart levegő tisztító olyan gyakorlati funkciókat biztosít, amelyek megkönnyítik a mindennapi használatát. A kiváló szűrési képességnek köszönhetően tökéletesen kiszűri és eltávolítja az allergéneket a levegőből. Nem hiányozhat olyan háztartásokból, ahol allergiások élnek. A levegő tisztító optimális teljesítményét az automatikus üzemmód a levegőminőségnek megfelelően állítja be. Minden automatikusan kerül beállításra, így nem kell aggódnunk a vezérlés miatt. A légtisztító praktikus időzítővel van felszerelve, amely lehetővé teszi az aktivitási intervallumok egyéni preferenciáinknak megfelelő beállítását. Képes pontosan érzékelni az aktuális levegőminőséget, és jelzi, hogy mikor van itt az ideje a tisztítási üzemmód elindításának.

Légtisztító Tesla Smart Air Purifier Mini ...
Légtisztító Tesla Smart Air Purifier Mini Hátoldal

Remek felszereltség a könnyű kezelésért

Eme Tesla Smart levegő tisztító nem csak a nagyon felhasználóbarát működése miatt fog tetszeni, hanem azért is, mert sokkal kevesebb por lesz a helyiségben, ezáltal kevesebbet kell takarítani. A levegő tisztító egy mobilalkalmazással vezérelhető, amivel csak egyszerűen bekapcsoljuk és kiválaszthatjuk a kívánt módot. Olyan technológiákhoz optimalizálva, mint Wi-Fi. Az érintős kezelőpanellel minden funkció ellenőrzése egyszerű és kényelmes. A távirányítóval kényelmesen beállíthatjuk a levegő tisztítót anélkül, hogy fel kellene kelnünk a kanapéról. A gyermekzár funkció megakadályozza, hogy véletlenül módosítsuk a beállításokat vagy kikapcsoljuk a készüléket. A szűrő könnyen tisztítható, csak egyszerűen öblítsük le vízzel, és távolítsuk el a felgyülemlett szennyeződéseket.

Egy ilyen hasznos Tesla Smart légtisztító érdekes funkcióinak köszönhetően okoz örömet

Egy ilyen praktikus Tesla Smart légtisztító berendezés nagyszerű segédeszköz, amely segít friss és tiszta környezetet teremteni a lakásban. A hozzáadott levegőionizációs funkció negatív ionokat generál, amelyek semlegesítik az allergéneket. Növeli a szűrési hatékonyságot azáltal, hogy hozzájárul a porszemcsék összecsomósodásának felgyorsításához. Az ionizátor fő célja a teljes folyamat hatékonyságának növelése, illetve az egyébként szabadon maradó részecskék eltávolítása a levegőben. Az éjszakai üzemmóddal alvás közben is élvezhetjük az előnyeit, mivel úgy tervezték, hogy ne keltsen zavaró zajt vagy erős fényt.

A kiváló szűrőrendszer mindent hibátlanul kiszűr

Egy ilyen modern Tesla Smart légtisztító beszívja a levegőt, a szűrőrendszeren keresztül sikeresen felfogja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. A nagy hatékonyságú HEPA-szűrő biztosítja az összes szilárd részecske, baktérium, vírus, penész, atka és egyéb allergén eliminálását. A szénszűrő gondoskodik a szagok, de a mérgező füst, például a kén-dioxid és mások kiszűréséről is. Az olyan nagyobb részecskék, mint a por, a haj vagy a háziállatok szőre nem jelentenek problémát a porszűrő számára. A katalitikus szűrőrendszer megbízhatóan eltávolítja az ammóniát, a benzolt és más veszélyes vegyi anyagokat. A légtisztítóban lévő UV-sugárzás hatékony fertőtlenítést biztosít a levegőben a gyakori vírusoktól, baktériumoktól és szerves szennyeződésektől. A részecskeszűrő feladata a szilárd anyagok, például por, pollen, mikroorganizmusok és más szennyeződések megbízható kiszűrése és semlegesítése. A TiO₂-szűrő egy olyan szűrőrendszer, amely titán-dioxidot használ hatóanyagként a nemkívánatos anyagok eltávolítására és a levegőminőség javítására. A teljesítmény kulcsfontosságú tényező. Egy ilyen hasznos Tesla Smart levegőtisztító 120 m³/h kapacitású. A maximális zajszint értéke 55 dB(A).

Méretei:

31 × 24,3 × 24,3 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
30 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
120 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
14 m2 Kész!
Maximális zajszint
55 dB(A) Kész!
Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén, Por, Katalitikus, UV sugárzás, Részecskeszűrő, TiO2 Kész!

Méret & súly

Szélesség
24,3 cm Kész!
Mélység
24,3 cm Kész!
Magasság
31 cm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Kapcsolódás

Kompatibilis alkalmazások
Gyártó saját alkalmazása Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Mennyi a szűrő élettartama? Csere esetén honnan lehet beszerezni?

Milyen filter való a termékhez? Hol tudom beszerezni?

Kérdések és válaszok: Tesla Smart Air Purifier Mini
Kiegészítők: Tesla Smart Air Purifier Mini Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tesla Smart Air Purifier Mini. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tesla Smart Air Purifier Mini. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tesla Smart Air Purifier Mini.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ