Akvizice ApF HU Shop roku

Topdon TC005 Hőkamera

Termékkatalógus
Topdon TC005 Hőkamera
5 2 értékelés
Hőkamera - mérhető hőmérséklet-tartomány,: 20°C és 550°C között, akkumulátor-üzemidő: 12 óra folyamatos működés, felbontás: 256 × 192 pixel, tömege: 520 g, 2,8"-es méretű kijelző (7,1 cm)
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  VKNGk3 Termékszám:  TOPTC005 Gyártó honlapja:
Topdon TC005 Hőkamera 196 290 Ft Szállításra kész 5 db
Vásárlás

Topdon TC005 Hőkamera

Topdon TC005 hő infravörös kamera

A Topdon TC005 infravörös kamera nagy 256 × 192 pixeles felbontással rendelkezik, így búcsút inthetsz az elmosódott képeknek. A kamera készen áll a helyzetek elemzésére mind önálló üzemmódban, mind valós idejű számítógépes megjelenítési módban. Ezért a rögzített képek azonnal feltölthetők a TC005-ről egy számítógépre, és tovább feldolgozhatók.

Az infravörös kamera négy megjelenítési móddal rendelkezik

A Topdon TC005 hő infrakamera 7 színű kijelzővel rendelkezik, amelyhez pszeudo-színes kijelző is rendelhető. A TC005 négy képalkotási móddal rendelkezik a célpont korai azonosítása érdekében. Ezek közé tartoznak:

  • hőkamerás üzemmód
  • kettős fény mód
  • látható fény üzemmód
  • ''kép a képben'' mód

Letisztult kijelző

A Topdon TC005 hőkamerával részletgazdag felvételeket készíthetsz. A nagy hőérzékenységnek (0,05 °C) köszönhetően a legkisebb hőmérsékletkülönbségek is érzékelhetők. Ezenkívül a számítógépre történő kivetítés lehetőségével tovább dolgozhatsz a mért adatokkal.

Professzionális analitikai szoftver

A Topdon TC005 mérési diagnosztikai adatainak tárolása és egyszerű megosztása a szoftver segítségével könnyű lesz. Ennek köszönhetően a kamera képe valós időben kivetíthető a számítógép képernyőjére.

Széles hőmérséklet-mérési tartomány

A Topdon TC005 széles, -20 és 550 °C közötti hőmérséklet-mérési tartományt biztosít, ±2 °C pontossággal. A NETD (Noise-equivalent temperature) = zajegyenértékű hőmérséklet az elektromágneses spektrum infravörös, terahertzes vagy mikrohullámú részén működő hősugárzás-érzékelő mérőszáma. A nagy pontosságú infravörös érzékelő érzékenysége kevesebb, mint 40 mK. Ezek az előírások biztosítják, hogy Topdon TC005 a lehető legpontosabb hőmérsékletmérést biztosíthassa. 

A Topdon TC005 magas akkumulátor-élettartammal rendelkezik

A Topdon TC005 hőkamerát akár 12 órán keresztül is használhatod egyetlen töltéssel. A beépített LED-es lámpával a hőmérsékletméréseket más fényforrás nélkül is képes rögzíteni. A Topdon TC005 IP54-es besorolással rendelkezik, amely védi a por és a víz ellen, és ellenáll a 2 méteres magasságból történő leesésnek is. A hőkamera ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely megkönnyíti a tartást és a célpontra irányítást.

A Topdon TC005 hő infrakamera főbb jellemzői

  • Színes kijelző a Pseudo-Color Display opcióval
  • 2 megapixeles, látható fényű kamera az átfedő képek és a ''kép a képben'' módhoz
  • Nagy felbontás és hőmérséklet-érzékenység
  • Nagy felbontású, 256 × 192 px-es hőkamerával felszerelve
  • A nagy, 0,05-ös hőérzékenység lehetővé teszi a TC005 számára, hogy a legkisebb hőmérséklet-különbségeket is megkülönböztesse
  • IP54 besorolás a víz és por elleni védelemhez
  • A 2 m-es cseppállóság lehetővé teszi, hogy gondtalanul használhasd a készüléket
  • A beépített, süllyesztett LED-es lámpa lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a hőmérsékletméréseket további fényforrás nélkül rögzítse
  • Hőmérséklet-tartomány -20 és 550°C között
  • A beépített nagy teljesítményű akkumulátor lehetővé teszi a TC005 12 órás üzemidőt

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Topdon TC005 Hőkamera Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Topdon TC005 termální infrakamera. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Topdon TC005 termálna infrakamera.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ