AD květen univerzal Effaclar

Torrii Healer Crystal Clear Védőtok - iPhone 7 Plus

Termékkatalógus
Torrii Healer Crystal Clear Védőtok - iPhone 7 Plus
2,8 6 értékelés
Védőtok - iPhone 7 Plus készülékekre, átlátszó és könnyű burkolat, amelynek vastagsága: 0,9 mm, SELF-HEALING CLEAR® Technológia - a finom karcolásokat azonnal eltünteti, a csomagba beletartozik: védőüveg és egy multifunkcionális gyűrű
Kód:  Ringk2d Termékszám:  IP7B-HEA-01 Gyártó honlapja:
Torrii Healer Crystal Clear Védőtok - iPhone 7 Plus Megszűnt

Torrii Healer Crystal Clear Védőtok - iPhone 7 Plus

A Torrii Healer Crystal Clear védőtok megvédi iPhone 7 Plus készülékét. Ez egy nagyon könnyű és átlátszó tok, melynek a vastagsága 0,9 mm. Védje meg telefonját az esésektől, ütésektől és a karcolásoktól! A rugalmas tok a hátlap mellett a telefon sarkait is védi. A precíz kivágásnak köszönhetően a gombok és a kamera gond nélkül eléhetők. A készlet továbbá tartalmaz egy japán, edzett védőüveget a kijelzőre és minden szükséges tartozékot, amely annak ragasztásához szükséges lehet. Természetesen tartalmaz mind száraz, mind nedves törlőkendőt.

Legfontosabb jellemzők

  • iPhone 7 Plus készülékekre
  • Könnyű és vékony kialakítás - mindössze 0,9 mm vastagság
  • Átlátszó kivitelben
  • Praktikus, precíz kivágás a gombok körül, (beleértve a kamerát)
  • SELF-HEALING CLEAR technológia - a finom karcolások azonnal eltűnnek
  • Tökéletes védelem - sarkok, hátlap és kijelző esetén egyaránt
  • A csomag tartalma: védőburkolat, védőüveg a kijelzőre, multifunkciós gyűrű, kiegészítők melyek az üveg ragasztásához szükségesek
  • A többfunkciós gyűrű akár praktikus állványként is szolgálhat

Self-Healing Clear Technológia, multifunkciós gyűrű

A tok egy innovatív, SELF-HEALING CLEAR, azaz ÖNGYÓGYÍTÓ technológiával lett kifejlesztve, így azonnal eltünteti a kisebb karcolásokat. A kifinomult, átlátszó design nem torzítja a telefon eredeti design-ját. A csomagban továbbá található egy multifunkcionális gyűrű, amely megakadályozza az eséseket, illetve praktikus állványként is szolgálhat.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Torrii Healer Crystal Clear iPhone 7 Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Torrii Healer Crystal Clear iPhone 7 Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Torrie Healer Crystal Clear iPhone 7 plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Torrie Healer Crystal Clear iPhone 7 plus.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ