Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Trevi Karaoke XF 700

Termékkatalógus
Trevi Karaoke XF 700
Hangszóró - hordozható, 50W, 2-utas hangszórók basszusreflexszel, 5" dupla mélynyomó + 2db 2" magassugárzó, kék LCD kijelző, Bluetooth, MP3 lejátszó, FM PLL rádió Autoscan, USB, AUX, 2x mikrofon/gitár bemenet, karaoke, disco LED fény, dinamikus mikrofon
Kód:  TRV001q Termékszám:  XF 700 Gyártó honlapja:

Trevi Karaoke XF 700

Nem fél, nem nélkülözheti a magas színvonalú zenei reprodukció. Amikor a plusz gyártó szolgáló lehetőségét karaoke, így a hangszóró Trevi Karaoke XF 700 lesz a kézenfekvő választás. Küllemükkel félreismerhetetlenül egészíti ki egy hasonlóan vidám hang kimeneti teljesítmény kapacitása 50 W.

legfontosabb jellemzői

  • Bluetooth vezeték nélküli zenelejátszás
  • Külön hangerő potméter, gitár és mikrofon
  • Külön állítható mély és magas hangok
  • 2 utas Bass Reflex
  • USB port csatlakozó flash memória (max. 32GB)
  • LED kijelző kék háttérvilágítással
  • Fogantyúk a könnyű hordozhatóság
  • Integrált LED világít Disco - 7 variánsok (kék, piros, lila, türkiz, zöld, lime, fehér)

lejátszási lehetőségek

A hangszóró játssza a zenét vezeték nélkül a telefonról vagy a tablettát. Mindent elrendezett a Bluetooth technológiát. Své oblíbené písně si pustíte i pohodlně přímo z USB. Egy másik módja, hogy csatlakozzon hozzá az AUX csatlakozón, vagy két vonal port, amelyek segítségével a csatlakoztatott mikrofon és egy gitár. Hangszóró is támogatja az MP3, és hála a digitális FM tuner, amikor a dallam a kedvenc zenei állomás.

tökéletes hang

Tökéletes hangzás rendszer kétsávos bass reflex rendszer, amely magában foglalja a 5 "-es mélynyomó, és csak két" magassugárzó "a tökéletes és pontos magasságát. Hangerőszabályzó, hangszínszabályzó és más vezetők is, majd finomhangolása a hang tökéletes.Ezzel a hangszóró minden ünneplés felejthetetlen élményt.

tartozékok:

  • Dinamikus mikrofon kábel
  • AC / DC adapter
  • oktatás

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Trevi Karaoke XF 700
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trevi Karaoke XF 700. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Trevi Karaoke XF 700. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trevi Karaoke XF 700. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trevi Karaoke XF 700.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ