Shop roku AP+ plus nový vizuál

Ufesa DC Essential SC8310

Termékkatalógus
Ufesa DC Essential SC8310
3,0 2 értékelés
Hajszárító - utazáshoz, ionizáló, diffúzoros, kefe kiegészítő, 2400 W teljesítmény, hideg levegő fújás, gyors felmelegedés, 3 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, 1,5 m hosszú kábel, fekete kivitel
11 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  UFEFV724 Termékszám:  SC8310
Ufesa DC Essential SC8310 11 990 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Akciós szettek

15 020 Ft
Szett megvásárlása

Ufesa DC Essential SC8310

A fordászatokban megszokott frizurát szeretnéd otthon is elkészíteni? A közkedvelt Ufesa gyártó által gyártott hajszárító remek választás ehhez. Imádni fogod, hogy hatékony és gyengéd ápolást biztosít a hajnak. Ez a kiváló hajszárító jól kihasználható funkciókkal örvendeztet meg, többek között ionizálás, hideg levegő és gyorsmelegítés. A hajszárító nagy teljesítményű motorral rendelkezik, amely rendkívül tartós, teljesítményfelvétele pedig: 2400 W. 3 sebességfokozat közül választhatod ki a frizurának leginkább megfelelőt, és 3 hőmérséklet-fokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását. A csomagban benne lesz többek között egy koncentrátor, formázó kefe és diffúzor. A diffúzor egyenletesebben oszlatja el a levegőt a hajtincsek körül. A hajad olyan lesz, mintha magától száradt volna meg, ezáltal nem lesz göndör a hajad, és olyan lesz a frizurád, amilyennek megálmodtad. A styling szűkítő ötletes kialakításával büszkélkedhet, amely nagy sebességű légáramlást eredményez, így tincsenként alakíthatod a frizurádat, miközben a frizura többi részét nem éri a levegő. A formázó kefén található speciális lyukak segítségével gyorsabban elérheted a kívánt hatást.

Hajszárító Ufesa DC Essential SC8310 ...
Hajszárító Ufesa DC Essential SC8310 ...

A neves Ufesa DC Essential SC8310 hajszárító legfontosabb jellemzői

  • A népszerű Ufesa hajszárító megadja a hajadnak a kívánt fényt
  • Az ionizátornak köszönhetően a hajad tökéletesen néz majd ki
  • A hajszárító a hosszú élettartamú motornak köszönhetően rendkívül megbízható, továbbá teljesítményfelvétele: 2400 W
  • 3 sebességfokozat közül választhatod ki a neked leginkább megfelelőt, és 3 hőmérsékletfokozattal rendelkezik
  • A frizura tökéletes rögzítéséhez hideg levegőre is át lehet kapcsolni
  • A csomagban benne lesz többek között egy koncentrátor, formázó kefe és diffúzor
  • Kábelméret: 1,5 m
  • Kompakt kialakítás, így utazás során is nagyszerű társad lesz
  • Felmelegédese gyors, így nem kell várakoznod
  • A csomag részét képezi többek között egy akasztó pánt
  • Színe: fekete

Ionok a sima és puha hajért

A közismert Ufesa hajszárító ötvözi a vonzó megjelenést és a hajat ápoló funkciókat A hajszárítás szükséges a sima alap megteremtéséhez a további hajformázás előtt. A neves Ufesa hajszárító az ionizátorral gondoskodik arról, hogy hajd puha és sima legyen. Az ionizátorral ellátott hajszárító a negatív töltésű ionok elvén működik amelyek segítenek hidratáltan tartani a hajat, miközben megakadályozzák a kiszáradását. A hajad szépségéhez és puhaságához az ionok is hozzájárulnak. Befejező lépésként használd a hideg levegő gombot, amely rögzíti a frizurát anélkül, hogy túlmelegítené a hajszálakat. Gyors felmelegedés funkcióval rendelkezik, így szinte azonnal nekiállhatsz a frizurád kreáláshoz. A csomagban a neves Ufesa hajszárítón kívül a következő tartozékokok érkeznek akasztó pánt.

Paraméterek

Összehasonlít

Kiegészítők

Tartozékok
Akasztó pánt Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ufesa DC Essential SC8310 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ufesa DC Essential SC8310. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ufesa DC Essential SC8310. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ufesa DC Essential SC8310. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ufesa DC Essential SC8310.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ